You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Kartalizma
Kartalizma hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz...

selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Kartalizma
ya kankam ı 18 yıldır tanıyorum sitede ilk tanıştığımız da kankamın bnm kankam olduğunu bilmıyodum gülücük snra msn e geçince çok komık oldu ya öyle tanıdık birbirimzi gülücük

kendisini çççççççooooooookk severım ahh ahh beraber rusyaya bile gidiyordukgülücük
kankam diye demıyorum çok iyi birisi Wink ya zaten sitede en çok komik başlık açan da kendisidir beni gülmekten öldürüyo bu çocukgülücük
bi de normal hayatta görmenız lazm gülücük

sitede kımınle tanıştırsam mutlaka komik bişey oluyo kahkaha
bi gün bile senınle normal geçmiyo kanka mutlaka başımıza bi olay geliyogülücük

he bi de şeyy kankamla çok kişiyi keklemişizdir onlar da ayrıbi macera gülücük
dahaa çoook yorum yazıcam sıkı dur kankskahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:02:02 PM, Düzenleyen: Qbra.
Emekli Üye
delikanlıdır benım orti severım kendılerını
sitedekı güzel ınsanlardan bırısı ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
delinin (kobra) kankasıdır kendileri o yüzden baştan kaybetti geçmiş olsun gülücük

gerçi kendisine çok normal sayılmaz haniTongue

tanıdığım kadarıyla iyi bir bi yaramazlığını görmedim gördüğüm an bakırköy'e yollucam zaten Tongue tanıdıklarım var benim orda gülücük ilgilencekler kendisiyle

şaka bi yana iyiki üyesin kardeş bu siteye paylaşımlarının devamını bekliyoruz her daim Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: Kartalizma
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kankam ı 18 yıldır tanıyorum sitede ilk tanıştığımız da kankamın bnm kankam olduğunu bilmıyodum snra msn e geçince çok komık oldu ya öyle tanıdık birbirimzi gülücük

kendisini çççççççooooooookk severım ahh ahh beraber rusyaya bile gidiyordukgülücük
kankam diye demıyorum çok iyi birisi Wink ya zaten sitede en çok komik başlık açan da kendisidir beni gülmekten öldürüyo bu çocuk
bi de normal hayatta görmenız lazm gülücük

sitede kımınle tanıştırsam mutlaka komik bişey oluyo kahkaha
bi gün bile senınle normal geçmiyo kanka mutlaka başımıza bi olay geliyogülücük

he bi de şeyy kankamla çok kişiyi keklemişizdir onlar da ayrıbi macera
dahaa çoook yorum yazıcam sıkı dur kankskahkaha

siteye beni sen çağırmıştın bende sık kullandıım nickimi değiştirip geldim ii oyun oynadım orda ha tanıyamadın beni msnden ben olduuumu anlayınca verdiğin tepki hala aklımda kahkahakahkaha
ah knka bide senin kadar delü olabilsem :D
oo kimleri keklemedikki başta ceso ifade
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:03:33 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Cvp: RE: Kartalizma
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delinin (kobra) kankasıdır kendileri o yüzden baştan kaybetti geçmiş olsun gülücük

tanıdığım kadarıyla iyi bir bi yaramazlığını görmedim gördüğüm an bakırköy'e yollucam zaten Tongue tanıdıklarım var benim orda gülücük ilgilencekler kendisiyle

şaka bi yana iyiki üyesin kardeş bu siteye paylaşımlarının devamını bekliyoruz her daim Wink

kahkaha
yaw deli olduum için beni buraya aldılar ztn sende oklavayla karşıladın kahkaha bakırköye gönderme yaw sana zahmet olur gelirken sana 5 tane oklava getirmiştim kullana kullana eskittin mi hepsini :D
eyvallah sağolasın reyyan sende tanıdıım en iyi adminlerdensin
vakit buldukça gece gündüz çalışıyorum site için gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delikanlıdır benım orti severım kendılerını
sitedekı güzel ınsanlardan bırısı ifade

eyvallah orti sende kızların en delikanlısısın gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hea yaws doğru site için ciddi ciddi calısan elemanlarımısdannngülücükıımm nese bnde yzaım düşüncelerimi....

kartal abem delikanlı adamdırgülücüksagocudurrrWinkhehe ewt delidir saten sitemisde deli olmayan yok kiiii bnde dahilgülücüknormal adamın ne işi war dimiii?hhe imzasıyla awatarı cok hosuma gittigülücükhehe cok esprilidir maş. nazar değmesin....gülücüknese yaws aklıma bişi gelmio aklıma geldikce yazarım sorun deilWink..........basarılarının dewamını dilioruummmkahkahakahkaha
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delinin (kobra) kankasıdır kendileri o yüzden baştan kaybetti geçmiş olsun gülücük

kahkaha
yaw deli olduum için beni buraya aldılar ztn sende oklavayla karşıladın kahkaha bakırköye gönderme yaw sana zahmet olur gelirken sana 5 tane oklava getirmiştim kullana kullana eskittin mi hepsini :D
eyvallah sağolasın reyyan sende tanıdıım en iyi adminlerdensin
vakit buldukça gece gündüz çalışıyorum site için gülücük

hehe sende oklavamdan nasiplenenlerdensin dimi

bak yat kalk dua et herkese kullanmam onu sen şanslı olanlardansın kıymetini bil gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Kartalizma
seyfo dert ortakım düşünce ortağım benim çok severim kendlsini güseldir yüreği kalp kırmaz hep ilgilenir..sağolasın kankiM.....gülücükrosegul

KANKA İLK HARFLERE BAK[/i]
[/i]
Seni yürekten sevdik sevgili kankam
Eserse rüzgarlar,kasırgalar seni bizden ayıramazlar
Yüreğimizden bu güsel insanı çıkaramazlar
Fırtına kopartıp bizi bizden ayıramazlar
O öyle bir dosttur ki ağlar dostu olmayanlar..
[i]

:bayrak: YAŞASIN SEYFOOOOOhalayhalayheyooo
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.