You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: Kartalizma
ilginç bi tanışmamız oldu kendisiyle gülücük hoşsohbet bi arkadaş gülücük biraz anşlayışsıız o kadar Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: Kartalizma
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilginç bi tanışmamız oldu kendisiyle gülücük hoşsohbet bi arkadaş gülücük biraz anşlayışsıız o kadar Tongue

aa sende bi anlaşılmıosunki yaw ben naapiim :D:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kartalizma
aaa sen anlamıyosun arkadaş asıl ben napıyım Tongue bu güne kadar kimseyle olmadı böyle bi sorun Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Kartalizma
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa sen anlamıyosun arkadaş asıl ben napıyım Tongue bu güne kadar kimseyle olmadı böyle bi sorun Tongue

onlar anlıyorum ayağına yatmıştır kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa sen anlamıyosun arkadaş asıl ben napıyım Tongue bu güne kadar kimseyle olmadı böyle bi sorun Tongue

yooo yatmadılar yatsalar analrdım seni anladığım gibi ifade
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Kartalizma
dur kankama bi yorum daha yazayımgülücük
kankam iidir hoştur bazen bni çileden çıkartıyo, bazen çok güldürüyogülücük onunla vakit çokkk güzel geçiyo heagülücük
kankam deyince hep komik şeyler geliyo aklıma ya napiimgülücük he bi de keklediğimz kişiler,,, gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

yooo yatmadılar yatsalar analrdım seni anladığım gibi ifade

beni bi sen anladın sende yanlış anladın kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.