You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: Kartalizma
ahemmmmifadebismillah:D

bu muhterem insanla tanışmamız bi özel msj sayesinde oldu adresimi istedi ifadebende herzaman ki gibi isteyenlere verdimifadeve çok sıcak birisi çıktı kafa dengi Winkayrıca beni pek tanımadıgı için keklemeye kalktı ama daha 5. dk da onun oldugunu anladım ben oyun oynadım devam ettirdim hayatımda bu kadar amatör biri görmedim hemen caktırdı seyfo oldugunu ve çok gülmüştüm onlara ifadegerçi kübra da vardı ama o sesini bile çıkaramadı ifadeiyi ki tanımışım senide kardeşim :DALLAH razı olsun herşey gönlünce olsun tam kafa dengiyiz senle ifadekarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: Kartalizma
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahemmmmifadebismillah:D

bu muhterem insanla tanışmamız bi özel msj sayesinde oldu adresimi istedi ifadebende herzaman ki gibi isteyenlere verdimifadeve çok sıcak birisi çıktı kafa dengi ayrıca beni pek tanımadıgı için keklemeye kalktı ama daha 5. dk da onun oldugunu anladım ben oyun oynadım devam ettirdim hayatımda bu kadar amatör biri görmedim hemen caktırdı seyfo oldugunu ve çok gülmüştüm onlara ifadegerçi kübra da vardı ama o sesini bile çıkaramadı ifadeiyi ki tanımışım senide kardeşim ALLAH razı olsun herşey gönlünce olsun tam kafa dengiyiz senle ifade

ya banane seni biz kekledik sonuçtagülücük

ah kankimmmm selamı var hea o artık çok ama çok uzaklardaaaSad
şaka şakagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
seyfom iyidir be deli dolu fırtına gibi maşallah ALLAH aramızdan ayırmasın ..................
Degerli NaSuH Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
saygılı seviyeli efendi bir genç olarak görünüyor buradan bakınca

forumda olmasındna memnunum

aynı konuları açıp durmaları da olmasa süperr olacak ya Tongue

canları sağolsun hepiciğinin bea gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Tanıyabildiğim kadarıyla iyi biri,sade ve samimi.
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfo dert ortakım düşünce ortağım benim çok severim kendlsini güseldir yüreği kalp kırmaz hep ilgilenir..sağolasın kankiM.....gülücükrosegul

KANKA İLK HARFLERE BAK[/i]
[/i]
Seni yürekten sevdik sevgili kankam
Eserse rüzgarlar,kasırgalar seni bizden ayıramazlar
Yüreğimizden bu güsel insanı çıkaramazlar
Fırtına kopartıp bizi bizden ayıramazlar
O öyle bir dosttur ki ağlar dostu olmayanlar..
[i]

:bayrak: YAŞASIN SEYFOOOOOhalayhalayheyooo

kanki saolasın eyvallah şiir için ah bende becerebilsemde size şiir yazabilsem gülücük:şampiyon:
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saygılı seviyeli efendi bir genç olarak görünüyor buradan bakınca

forumda olmasındna memnunum

aynı konuları açıp durmaları da olmasa süperr olacak ya Tongue

canları sağolsun hepiciğinin bea gülücük

Allah razı olsun herkesten gülücük benim paylaştıklarıma en çok tşk edende sensin en çok silende sensin yaw bilsem çöp kutusunda mod olurdum kahkaha :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Kartalizma
FaSt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfom iyidir be deli dolu fırtına gibi maşallah ALLAH aramızdan ayırmasın ..................

£brar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tanıyabildiğim kadarıyla iyi biri,sade ve samimi.

sizlerde sağolun arkadaşlar inşallah tanıdıkça bizlerde Allah dostlarından olucaz :şampiyon:
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahemmmm bismillah:D

bu muhterem insanla tanışmamız bi özel msj sayesinde oldu adresimi istedi ifadebende herzaman ki gibi isteyenlere verdimifadeve çok sıcak birisi çıktı kafa dengi Winkayrıca beni pek tanımadıgı için keklemeye kalktı ama daha 5. dk da onun oldugunu anladım ben oyun oynadım devam ettirdim hayatımda bu kadar amatör biri görmedim hemen caktırdı seyfo oldugunu ve çok gülmüştüm onlara ifadegerçi kübra da vardı ama o sesini bile çıkaramadı ifadeiyi ki tanımışım senide kardeşim :DALLAH razı olsun herşey gönlünce olsun tam kafa dengiyiz senle ifadekarizm

ooo ziya sen gelirmiydin buralara Allah razı olsun saolasın
eh naapalım bizim oyunculuğumuzda bu kadar bana boşuna harbi adam demiyolar gülücük
inşallah ziyam istanbula gelirsen mutlaka beklerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
valla nasıl tanıştık bilmiyorum ama panel vesile oldu diyebilirim(panel halka açık iken) kahkaha
her neyse iyi bi arkadaşımız paylaşımları güzel sitemize renk kattığını söyleyebilirim burda onu görmek güzel halay
kübranın kankası ama kübrayla uzaktan yakından alakası yok kahkaha
ayrıca kibar bi arkadaşımızkarizm
her şey gönlünce olsun arkadaşm:sırıtık:
şimdilik bunları söyleyebilirim...ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.