Efendi,aklı başında,nerde nasıl konuşcanı bilen,biraz da deli dolu bi kardeşim

Qbranın kankisi biraz korkmak lazım ama nese bakalımm

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa sen anlamıyosun arkadaş asıl ben napıyımbu güne kadar kimseyle olmadı böyle bi sorun
onlar anlıyorum ayağına yatmıştır
yooo yatmadılar yatsalar analrdım seni anladığım gibi
beni bi sen anladın sende yanlış anladın

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah eso abla sen bnden korkuyomusun hıh şekerım senı o kadar şevkatli kollarıma aldım
Qbranın kankisi biraz korkmak lazım ama nese bakalımm

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla nasıl tanıştık bilmiyorum ama panel vesile oldu diyebilirim(panel halka açık iken)
her neyse iyi bi arkadaşımız paylaşımları güzel sitemize renk kattığını söyleyebilirim burda onu görmek güzel
kübranın kankası ama kübrayla uzaktan yakından alakası yok
ayrıca kibar bi arkadaşımız
her şey gönlünce olsun arkadaşm:sırıtık:
şimdilik bunları söyleyebilirim...
:D
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya süper ınsan mukemmeldr kendısı tabı bıde BJKLI olunca ayrıcalıklı oluyo dımı ama =)

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya süper ınsan mukemmeldr kendısı tabı bıde BJKLI olunca ayrıcalıklı oluyo dımı ama =)
Hiçte bileeee BJKliymişşş ayrıcalıklıymış pehhh
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.