You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: Kartalizma
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahemmmm bismillah:D

bu muhterem insanla tanışmamız bi özel msj sayesinde oldu adresimi istedi ifadebende herzaman ki gibi isteyenlere verdimifadeve çok sıcak birisi çıktı kafa dengi ayrıca beni pek tanımadıgı için keklemeye kalktı ama daha 5. dk da onun oldugunu anladım ben oyun oynadım devam ettirdim hayatımda bu kadar amatör biri görmedim hemen caktırdı seyfo oldugunu ve çok gülmüştüm onlara ifadegerçi kübra da vardı ama o sesini bile çıkaramadı ifadeiyi ki tanımışım senide kardeşim .ALLAH razı olsun herşey gönlünce olsun tam kafa dengiyiz senle

ooo ziya sen gelirmiydin buralara Allah razı olsun saolasın
eh naapalım bizim oyunculuğumuzda bu kadar bana boşuna harbi adam demiyolar
inşallah ziyam istanbula gelirsen mutlaka beklerim

aaaaaaaa gelmezmiyim sırasıra sitedeki istanbullları ziyaret ederimifadesende çok kalırımifade(aramızda kalsın çaktırma ama baklavanın ve fıstıgın en çogunu sana getircem Winkifade)inş. gelirim kardeşim bigün kısmet olursa ama seni de antep e beklerim bak aşık olcan burya gidemeyeceksinifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saygılı seviyeli efendi bir genç olarak görünüyor buradan bakınca

forumda olmasındna memnunum

aynı konuları açıp durmaları da olmasa süperr olacak ya Tongue

canları sağolsun hepiciğinin bea gülücük

Allah razı olsun herkesten gülücük benim paylaştıklarıma en çok tşk edende sensin en çok silende sensin yaw bilsem çöp kutusunda mod olurdum kahkaha :D

cömertimdirTongue iyilikte de kötülük te de karizm
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea yaws doğru site için ciddi ciddi calısan elemanlarımısdannngülücükıımm nese bnde yzaım düşüncelerimi....

kartal abem delikanlı adamdır sagocudurrrWinkhehe ewt delidir saten sitemisde deli olmayan yok kiiii bnde dahilgülücüknormal adamın ne işi war dimiii?hhe imzasıyla awatarı cok hosuma gittigülücükhehe cok esprilidir maş. nazar değmesin....gülücüknese yaws aklıma bişi gelmio aklıma geldikce yazarım sorun deilWink..........basarılarının dewamını dilioruummmkahkahakahkaha

Allah razı olsun kardeşim
bende sitede sagocu arıyordum yerde ararken gökte buldum diyemicem çünkü sen beni buldun iikide buldun :D
sen aklına geldikçe yaz :sırıtık:
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kartalizma
ok yazayım aklıma bişi daa geldiigülücük

bu arada kartalizma BEŞİKTAŞLIdırWinkWinkeehhh bu da beni ilgilendirioogülücük
ewt ben seni buldum eikide bulmusumWinkhheeheheegülücük
Allah hep benm gibi insanlarla karsılaştırsın hehegülücükhyrlı insanlarlaa karşılaştrsınWinknese aklıma bu kadar geldi ....aklıma geldikce yazarım yineeeeeegülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaa gelmezmiyim sırasıra sitedeki istanbullları ziyaret ederimifadesende çok kalırımifade(aramızda kalsın çaktırma ama baklavanın ve fıstıgın en çogunu sana getircem Winkifade)inş. gelirim kardeşim bigün kısmet olursa ama seni de antep e beklerim bak aşık olcan burya gidemeyeceksinifade

harbi beklerim ha haberin olsun kimse yok ztn bi arada salih geliyo o kdr Wink
sen istanbula gel hele ben senide baklavalarıda bırakmam kimseye başımın üstünde yerin war ifadeifade
antepe aşık olamam ben istanbula aşığım aldatamam şehrimi ifade :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok yazayım aklıma bişi daa geldii

bu arada kartalizma BEŞİKTAŞLIdırWinkeehhh bu da beni ilgilendirioogülücük
ewt ben seni buldum eikide bulmusum hheeheheegülücük
Allah hep benm gibi insanlarla karsılaştırsın hehegülücükhyrlı insanlarlaa karşılaştrsın nese aklıma bu kadar geldi ....aklıma geldikce yazarım yineeeeeegülücük

biraz daha derine insek abi kardeş çıkcaz :D kardeşim gibi severim seni ha bilesin Wink
Sende bizdensin forza beşiktaş :D buda hedayem olsun gülücük
[Resim: adszfi3.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ooww saolasın abemWinkbakem bnmde bi gülüm olcak nerde yaws hea buldum bu da bnden olsunrosegul hehehegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hıhh....aldım gülümü erkek adam gülü napcak heheheegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Kartalizma
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıhh....aldım gülümü erkek adam gülü napcak heheheegülücük

yarın koparırım bahçenizden gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hehee desene ben yarın bekçiyim bahcemisdeSmilegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.