selametle
selametle
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
snra msn e geçince çok komık oldu ya öyle tanıdık birbirimzi 

tanıdıklarım var benim orda
ilgilencekler kendisiyle
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kankam ı 18 yıldır tanıyorum sitede ilk tanıştığımız da kankamın bnm kankam olduğunu bilmıyodum snra msn e geçince çok komık oldu ya öyle tanıdık birbirimzi
kendisini çççççççooooooookk severım ahh ahh beraber rusyaya bile gidiyorduk
kankam diye demıyorum çok iyi birisi Wink ya zaten sitede en çok komik başlık açan da kendisidir beni gülmekten öldürüyo bu çocuk
bi de normal hayatta görmenız lazm
sitede kımınle tanıştırsam mutlaka komik bişey oluyo
bi gün bile senınle normal geçmiyo kanka mutlaka başımıza bi olay geliyo
he bi de şeyy kankamla çok kişiyi keklemişizdir onlar da ayrıbi macera
dahaa çoook yorum yazıcam sıkı dur kanks

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delinin (kobra) kankasıdır kendileri o yüzden baştan kaybetti geçmiş olsun![]()
gerçi kendisine çok normal sayılmaz hani
tanıdığım kadarıyla iyi bir bi yaramazlığını görmedim gördüğüm an bakırköy'e yollucam zatentanıdıklarım var benim orda
ilgilencekler kendisiyle
şaka bi yana iyiki üyesin kardeş bu siteye paylaşımlarının devamını bekliyoruz her daim

bakırköye gönderme yaw sana zahmet olur gelirken sana 5 tane oklava getirmiştim kullana kullana eskittin mi hepsini :D
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delikanlıdır benım orti severım kendılerını
sitedekı güzel ınsanlardan bırısı
ıımm nese bnde yzaım düşüncelerimi....
sagocudurrr
hehe ewt delidir saten sitemisde deli olmayan yok kiiii bnde dahil
normal adamın ne işi war dimiii?hhe imzasıyla awatarı cok hosuma gitti
hehe cok esprilidir maş. nazar değmesin....
nese yaws aklıma bişi gelmio aklıma geldikce yazarım sorun deil
..........basarılarının dewamını dilioruummm
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delinin (kobra) kankasıdır kendileri o yüzden baştan kaybetti geçmiş olsun![]()
gerçi kendisine çok normal sayılmaz hani
tanıdığım kadarıyla iyi bir bi yaramazlığını görmedim gördüğüm an bakırköy'e yollucam zatentanıdıklarım var benim orda
ilgilencekler kendisiyle
şaka bi yana iyiki üyesin kardeş bu siteye paylaşımlarının devamını bekliyoruz her daim
yaw deli olduum için beni buraya aldılar ztn sende oklavayla karşıladınbakırköye gönderme yaw sana zahmet olur gelirken sana 5 tane oklava getirmiştim kullana kullana eskittin mi hepsini :D
eyvallah sağolasın reyyan sende tanıdıım en iyi adminlerdensin
vakit buldukça gece gündüz çalışıyorum site için

heyooo
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.