You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Akşam Yedigin hurmalar Sabah Seni Tırmalar(Erbakan Ev Hapsinde)

"hadi ordann" der sana erbakan

gülücükhahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...

tayyibide erbakan yetiştirdi

onu neden beğenmiyorsunuz ozman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bu arada orda benim gülüşüme kızdıysan ben orda sevim abla doğru diyor diye güldüm farklı bi niyet yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...

allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Okulda tahtamızın üstündeki insanın genç neslini de gördük...
İmansız, inançsız ve maneviyatsız....

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
saçma sapan konusma imansız felan diye işte siz böylesiniz ......simdi de milleti kafir mi yapıyorsun ........ ii valla .....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........

En azından bu kadar küstahlık yapmadım da doğruyu söyledim...
Sn bu günkü düzenden, genç nesilin ahlakından memnunsan ve snde onların içindeysen bu snin sorunun bn sana bişey söylemedim... Ama sn gelipte bana bu nesil için inançlı, bu düzen için haktır dersen söyliyim sana bnde dahil bu sitede her kez sana güler...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tayyibide erbakan yetiştirdi

onu neden beğenmiyorsunuz ozman

Erbakan hocanın buna verdiği cvp...
Bn sınıfta dersimi anlatırken Tayip haylazlık edip bahçede top oynuyosa bnim suçum ne demiştir? Her sınıfın tenbeli olur heralde ... Eee mailüm geçmişte de tayip pek severmiş top oynamayı...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.