You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

...DeRsAaDeT...
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neden nereye... Atatürk ün gençliğe hitabıyla, Erbakan hocanın hitabı arasında kıyas ne alaka? Ölmüş gitmiş admı ne burda eleştirmeye, nede de hitabıyla açıkçası o kadar guru duyma ihtiyacı hisstemiyorum.Önce müslümanım bn, sonra türküm. Türklük ulvi bişey değildir, türklüğü güzel yapan islamdır. Yani gözümüzde diğer islam topraklarıda bizim için değerli olmalı.

alkışSmilealkışSmile

islam işte böyle genç nesillerle coşuyor...NE MUTLU Kİ YARADİLANİ SEVİYORUZ YARADAN DAN ÖTÜRÜ.. İŞTE BU DESTUR ÖNEMLİ OLAN..

burada atatürkü ve gençliğe hitabını tartişmaya kalksak ne ben susarim nede onu savunanlar..yanlizca şunlari söylemek de fayda var türkoğlu da kul acem oğlu da kul vs herkes kul..Allah katinda ki değeri ne ise odur önemli olan önemli olan O'nun yolunda birleşmek O'nun adini yüceltmektir...ne türklüğü yüceltmek fayda getirir ne de onu yermek..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:... Kıymetli gençler; herhangi bir kimse Malarzgirt' te inanışının şahlanışını yaşamadan, Kosova'da, Niğbolu'da bir kılıç olup parlamadan,Ulubatlı Hasan olup İstanbul'u feht etmeden, Sultan Fatih olup atını denize sürmeden, Kanuni olup şanlı ordularıyla Avrupa nın içlerine yürümede, Seyit Çavuş olup 250 kiloluk mermiyi ''YA ALLAH'' deyip namluya sürmeden, bir insan Sakaryanın siperlerine girmeden ve Kıbrıs ta düşman tahkimatının arsından geçmeden MİLLİ GÖRÜŞ ün ne demek olduğunu anlıyamaz.
....

sühim bu hitabım tam metnini arkadaş getirmiş okulun panosuna asmış ben de niye astın dedim o da ban ön yargıyla sanene felan dedi benim de canım sıkıldı bir deburada gördüm işte ........... öyle ya okula da asılmaz ki .... ama ben ona tamam sana sygı duyuyorum dedi o senin saygına ihtiyacım yok dedi işte...... canımı cok sıktı....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Okula böyle bi metin asmaya hocalar izin vermez bildiğim ama bnce bi sakıncası yok tam tersi kitaplarımızı süsliyen gençliğe hitabeden daha tesirli olucağı kesingülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ama bence öyle degil hocalarda bişey demiyo hayret ediyorum lise degil akademi atamla gurur duyuyorum ve tüm görüzlere bana zarar vermemesi sartıyla saygı duyorum...sana da saygı duyorum önemli olan farklı görüsler debütünlesmek. tşk ederim
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Farklı görüşlerin bütünleştiğine inanmıyorum... Saygı duyulması gereken görüşlere saygı duyulur. Madem o (bu metni asan) kişiye saygı duyuyosun neden bu kadar dokundu o metni asması sana? Metni okudun mu peki baştan sona? Metni yazan kişiyi düşünmeden okudun mu?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bu aykı anadolu gençlik dergisinde çıktı bu yazı...

bi insan ancak bu derecede müthiş bi eser verebilir...

sadece yazı olarak görmeyelim inş.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Allah razı olsun sühimciğim tüm fikrilerin için
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çünkü o metni asan bir insandır ben ona insan oldugu için saygı duyuyorum metni tam okumasam da baktım işte hep aynı şyler .......... ne se fazla uzatmayalım istersen ...gülücük hayırlı vakitler diliyorum sühim
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Farklı görüşlerin bütünleştiğine inanmıyorum... Saygı duyulması gereken görüşlere saygı duyulur. Madem o (bu metni asan) kişiye saygı duyuyosun neden bu kadar dokundu o metni asması sana? Metni okudun mu peki baştan sona? Metni yazan kişiyi düşünmeden okudun mu?

insan oldugu için saygı duyuyorum ben o kişiye ki siyasi bir görüsüsü oraya asması zaten uygun degil sen diyecen ki atatürkün gençlige hitabı neden asılı .. o hitap bizim ruhumuz o yüzden tam metnini okumasam bile hep aynı seyler... neyse fazla uzatmayalım sühim sana ii vakitler diliyorum
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bni anlamadığın sürece saygı duymana gerek yok.
Hep aynı şeler diyerek kastettiğin ne?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.