You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

münzevi_yürekli
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
"saygı duyuyorum" lafı da iyice şirazesinden çıktı...arkadaş bu kadar da olmaz ki...adam senin düşüncene en ağza alınmayacak laflar ediyor...adam kalkıp saygı duyarım demiyoo mu...gel de delirme...
açıkçası ben siyasi ya da dünya görüşü olarak kendi düşüncemden başkasına saygı duymuyorum, elimden gelse büyük bir faşizanlıkla ortadan kaldırmaya bakarım bütün muhalif sesleri...tabi kimsenin kafasının içindekini bilemeyiz ve ona hükmedemeyiz ama dışa vurulduğunda ya da bi şekilde propagandası yapıldığında elimdeki bütün maddi imkanları kullanarak hakikatten uzak bildiğim o düşünceyi ortadan kaldırmak için çalışırım...varsın birileri faşist desin varsın birileri terörist desin, umrumda değil...nasılsa herkes demokrat geçiniyor...biraz da benim gibi çağdışı bedevi saygısız insanlar olsun toplumda...dilerseniz bu konu üzerine daha etraflıca konuşabiliriz...ama benim düşünceme saygı duymanız kouşuluyla...e diyeceksiniz hani sen saygı duymuyordun başkalarının düşüncelerine, biz neden senin düşüncene saygı duyalım ki?...
her tür düşünceye saygı sizin için bir ilke...bunu aşamazsınız...ama benim böyle bir ilkem yok...dolayısıyla ben sizin dünya görüşünüze, fikirlerinize saygı duymadığım halde kendimle bir çelişkiye düşmüş sayılmam...ama sizin için durum tam tersi...yani saygı dyumak zorundasınız!...
bu vesile ile fikir hürriyeti hakkındaki görüşlerimi her ne kadar günümüz demokratik toplumu için uç sayılsa da açıklamış oldum...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"saygı duyuyorum" lafı da iyice şirazesinden çıktı...arkadaş bu kadar da olmaz ki...adam senin düşüncene en ağza alınmayacak laflar ediyor...adam kalkıp saygı duyarım demiyoo mu...gel de delirme...
açıkçası ben siyasi ya da dünya görüşü olarak kendi düşüncemden başkasına saygı duymuyorum, elimden gelse büyük bir faşizanlıkla ortadan kaldırmaya bakarım bütün muhalif sesleri...tabi kimsenin kafasının içindekini bilemeyiz ve ona hükmedemeyiz ama dışa vurulduğunda ya da bi şekilde propagandası yapıldığında elimdeki bütün maddi imkanları kullanarak hakikatten uzak bildiğim o düşünceyi ortadan kaldırmak için çalışırım...varsın birileri faşist desin varsın birileri terörist desin, umrumda değil...nasılsa herkes demokrat geçiniyor...biraz da benim gibi çağdışı bedevi saygısız insanlar olsun toplumda...dilerseniz bu konu üzerine daha etraflıca konuşabiliriz...ama benim düşünceme saygı duymanız kouşuluyla...e diyeceksiniz hani sen saygı duymuyordun başkalarının düşüncelerine, biz neden senin düşüncene saygı duyalım ki?...
her tür düşünceye saygı sizin için bir ilke...bunu aşamazsınız...ama benim böyle bir ilkem yok...dolayısıyla ben sizin dünya görüşünüze, fikirlerinize saygı duymadığım halde kendimle bir çelişkiye düşmüş sayılmam...ama sizin için durum tam tersi...yani saygı dyumak zorundasınız!...
bu vesile ile fikir hürriyeti hakkındaki görüşlerimi her ne kadar günümüz demokratik toplumu için uç sayılsa da açıklamış oldum...

Eline sağlık cihan abialkışSmile
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"saygı duyuyorum" lafı da iyice şirazesinden çıktı...arkadaş bu kadar da olmaz ki...adam senin düşüncene en ağza alınmayacak laflar ediyor...adam kalkıp saygı duyarım demiyoo mu...gel de delirme...

Eline sağlık cihan abialkışSmile

eyvallah

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
[quote=Ebûzer]
[color=#0000FF][size=small][font=Tahoma][b]"saygı duyuyorum" lafı da iyice şirazesinden çıktı...arkadaş bu kadar da olmaz ki...adam senin düşüncene en ağza alınmayacak laflar ediyor...adam kalkıp saygı duyarım demiyoo mu...gel de delirme...

bir görüşe saygı duymam ona hiç bir sey söylemeyecegim manasına gelmez sadece fikirler söylenir laflar atılır ve yine da sygıyı elden bırakmassın sygı duymanın nesi kötü bilmemeki demokratların icin de yasamak istemiyorsan seni sıkıyorsa git ozaman derim sıkmayan yere senin görüsüne deger vern sisteme neden karsı olursun bilmem ki .......... sizi bu sözlerinizden dolayı kınıyorm. ve yine saygı duyuyorum... eger benim saygım yanlıssa . ne yapayım benim saygı anlayısım bu ........ iyi vakitler........
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-05-2008, Saat:06:43 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
münzevi_yürekli
"bir görüşe saygı duymam ona hiç bir sey söylemeyecegim manasına gelmez sadece fikirler söylenir laflar atılır ve yine da sygıyı elden bırakmassın sygı duymanın nesi kötü bilmemeki demokratların icin de yasamak istemiyorsan seni sıkıyorsa git ozaman derim sıkmayan yere senin görüsüne deger vern sisteme neden karsı olursun bilmem ki .......... sizi bu sözlerinizden dolayı kınıyorm. ve yine saygı duyuyorum... eger benim saygım yanlıssa . ne yapayım benim saygı anlayısım bu ........ iyi vakitler........ "

gerçi zamanım şuan çok kısıtlı işin teferruatına girmeyeceğim ama bir kaç noktaya dair düşüncelerimi belirtmeden de edemeyeceğim...
o noktalardan bir şu:
"demokratların icin de yasamak istemiyorsan seni sıkıyorsa git ozaman derim sıkmayan yere..." kardeş ben bu deveyi gütmeyeceğim ve bu diyardan da gitmeyeceğim!...gütmeyeceğim çünkü güdülecek gibi değil...değişim şart!-detaylarını açıklamaya zamanım yok-...gitmeyceğim çünkü burası benim ve benim gibi düşünen müslümanların memleketidir...gitmesi gereken birileri varsa...onların kim olduğu malum.-zamanım yok açıklamaya, isterseniz daha sonra-

ikinci nokta:
"senin görüsüne deger vern sisteme neden karsı olursun bilmem ki"...görüşüme değer veren sistem öyle mi!?.. bir görüş/fikir/düşünce/ genel anlamda ideoloijinin pratiğe geçirilmesine izin verilmediği, her türlü askeri siyasi ve dahi medyatik sindirme, yok sayma faaliyetleri ile buna engel olamaya çalışıldığı bir düzende düşünceye değer vermek öyle mi!?...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"bir görüşe saygı duymam ona hiç bir sey söylemeyecegim manasına gelmez sadece fikirler söylenir laflar atılır ve yine da sygıyı elden bırakmassın sygı duymanın nesi kötü bilmemeki demokratların icin de yasamak istemiyorsan seni sıkıyorsa git ozaman derim sıkmayan yere senin görüsüne deger vern sisteme neden karsı olursun bilmem ki .......... sizi bu sözlerinizden dolayı kınıyorm. ve yine saygı duyuyorum... eger benim saygım yanlıssa . ne yapayım benim saygı anlayısım bu ........ iyi vakitler........ "

gerçi zamanım şuan çok kısıtlı işin teferruatına girmeyeceğim ama bir kaç noktaya dair düşüncelerimi belirtmeden de edemeyeceğim...
o noktalardan bir şu:
"demokratların icin de yasamak istemiyorsan seni sıkıyorsa git ozaman derim sıkmayan yere..." kardeş ben bu deveyi gütmeyeceğim ve bu diyardan da gitmeyeceğim!...gütmeyeceğim çünkü güdülecek gibi değil...değişim şart!-detaylarını açıklamaya zamanım yok-...gitmeyceğim çünkü burası benim ve benim gibi düşünen müslümanların memleketidir...gitmesi gereken birileri varsa...onların kim olduğu malum.-zamanım yok açıklamaya, isterseniz daha sonra-

ikinci nokta:
"senin görüsüne deger vern sisteme neden karsı olursun bilmem ki"...görüşüme değer veren sistem öyle mi!?.. bir görüş/fikir/düşünce/ genel anlamda ideoloijinin pratiğe geçirilmesine izin verilmediği, her türlü askeri siyasi ve dahi medyatik sindirme, yok sayma faaliyetleri ile buna engel olamaya çalışıldığı bir düzende düşünceye değer vermek öyle mi!?...
alkışSmile alkışSmilealkışSmilealkışSmile
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bn snin nie alkışladığını anlamadım? Saygı duyduğun için mi hala yoksa pes mi ettin?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bn snin nie alkışladığını anlamadım? Saygı duyduğun için mi hala yoksa pes mi ettin?
saygı istemeyene niye saygı duyayım. ben samimi olarak saygımı acıklıyorum sen.......... .hal mı saygı diyosun sühim...... valla sadece darıldım tabi umrunda olursa....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Akşam Yedigin hurmalar Sabah Seni Tırmalar(Erbakan Ev Hapsinde)

"hadi ordann" der sana erbakan
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.