sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...
allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........
En azından bu kadar küstahlık yapmadım da doğruyu söyledim...
Sn bu günkü düzenden, genç nesilin ahlakından memnunsan ve snde onların içindeysen bu snin sorunun bn sana bişey söylemedim... Ama sn gelipte bana bu nesil için inançlı, bu düzen için haktır dersen söyliyim sana bnde dahil bu sitede her kez sana güler...
ben çıkp da ona buna yahudi demiyorum bunu diyen sizlersiniz...........sen kendi adına konuş gülüyormuş .........ne deyim çok gülen gördük..........dini mnilleti hocanız mı kurtaracak ..... din onun hakimiyetin de siz hocayla(sen) cennete gireceksiniz de hocayı iatemeyenler cehennememi kardesim milletimizden sorumlu olan bir diyanet işleri var milletin dininden gecinmeyin...........istismarcılık yapayın........ gençlerimizle dalga geçmediginiz kalmıstı onuda yaptınız............önce sen kendişne bak (hala meclisim ala)

![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)