You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Uzman
Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...

allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........

En azından bu kadar küstahlık yapmadım da doğruyu söyledim...
Sn bu günkü düzenden, genç nesilin ahlakından memnunsan ve snde onların içindeysen bu snin sorunun bn sana bişey söylemedim... Ama sn gelipte bana bu nesil için inançlı, bu düzen için haktır dersen söyliyim sana bnde dahil bu sitede her kez sana güler...

ben çıkp da ona buna yahudi demiyorum bunu diyen sizlersiniz...........sen kendi adına konuş gülüyormuş .........ne deyim çok gülen gördük..........dini mnilleti hocanız mı kurtaracak ..... din onun hakimiyetin de siz hocayla(sen) cennete gireceksiniz de hocayı iatemeyenler cehennememi kardesim milletimizden sorumlu olan bir diyanet işleri var milletin dininden gecinmeyin...........istismarcılık yapayın........ gençlerimizle dalga geçmediginiz kalmıstı onuda yaptınız............önce sen kendişne bak (hala meclisim ala)
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
konu kilit
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
kiliti açıyorum hakaret vari konuşmadan tartışmaya devam ederseniz memnun edesiniz bizi

yokssa tamamne sileceğim bilgiinize
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...

allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........

En azından bu kadar küstahlık yapmadım da doğruyu söyledim...
Sn bu günkü düzenden, genç nesilin ahlakından memnunsan ve snde onların içindeysen bu snin sorunun bn sana bişey söylemedim... Ama sn gelipte bana bu nesil için inançlı, bu düzen için haktır dersen söyliyim sana bnde dahil bu sitede her kez sana güler...

ben çıkp da ona buna yahudi demiyorum bunu diyen sizlersiniz...........sen kendi adına konuş gülüyormuş .........ne deyim çok gülen gördük..........dini mnilleti hocanız mı kurtaracak ..... din onun hakimiyetin de siz hocayla(sen) cennete gireceksiniz de hocayı iatemeyenler cehennememi kardesim milletimizden sorumlu olan bir diyanet işleri var milletin dininden gecinmeyin...........istismarcılık yapayın........ gençlerimizle dalga geçmediginiz kalmıstı onuda yaptınız............önce sen kendişne bak (hala meclisim ala)

Bn gençlerler dalga geçmedim bilmiyorum ki nerenden alıyosun!
Bn gençlerin manevi tahribatından bahsettim... Ona buna yahudide demedim paronoya yapma. Dini milleti (hatta bütün dünyayı) inanlar kurtarıcak sadece Hocamız değil.
Her şeyi çekmek istedğin yöne çekiyosun... Ayrıca diyenet dediğin çatısında Zerya beyaz embesilini barından diyanet mi dini kurtarıcak?... Bn kendime bakıyorum bunların da az çok farkında olduğum için Allah a şükrediyorum açıkçası ne diyim Allah sanada nasip etsin...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman

Rabbim ıslah etsin...Hala davamızı anlayamayanlar oluyor...Çok yazık hemde çok...
artı olarak konuştuğun kelimelere dikkat et biraz...

"gençligimiz hoca ya kalmış vay be........."

ya insanlar böyle araştırmadan eleştiri yapıyorlaryaa.........gülücük

sühimcim bazı insanlar olur anlatamazsın onlara o içinde kopan fırtınaları...

o yüzden anlatacağın o güzel konuları değer verdiğin kişilere anlat cnm bnmWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Rabbim ıslah etsin...Hala davamızı anlayamayanlar oluyor...Çok yazık hemde çok...

ben dikkat ettim ama siz sygıdan anlamayıp......senin saygını istemiyoruz dediniz(dedi) iimadem o zaman dedim ben den de böle dedim siz de sözlerinize dikkat ediniz o duvar da asılı dinsiz inançsiz imansız hitabamı kaldık dediniz herkesin kutsalı vardır kendinize yapılmamasını istemediginiz seyi baskasına da yapmayın.......siz suan erbakan bey efendinin degerini de düsürüyor sunuz....farkında degilsiniz.......tşk.ederim..
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
gençler lütfen usluplarımıza dikkat edelim.
birbirimizi rencide ederek bir yere varamayız.
meramımızı güzel bir dille anlatmaya çalışalım.
her insanın düşünce ve fikirlerine saygı gösterelim.
kendi inandıklarımızı başkasına zorla kabul ettirme ve dayatma yapmayalım.
zamanla görüşler, düşünceler,nasıl olsa şekillenir.
hepimiz müslümanız ve kardeşiz bunu unutmayalım.
bir ablanız olarak kabul ederseniz bunları sizlere tavsiye edebilirim.himmmmmmgülücük
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=sühim]
Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...

ben dikkat ettim ama siz sygıdan anlamayıp......senin saygını istemiyoruz dediniz(dedi) iimadem o zaman dedim ben den de böle dedim siz de sözlerinize dikkat ediniz o duvar da asılı dinsiz inançsiz imansız hitabamı kaldık dediniz herkesin kutsalı vardır kendinize yapılmamasını istemediginiz seyi baskasına da yapmayın.......siz suan erbakan bey efendinin degerini de düsürüyor sunuz....farkında degilsiniz.......tşk.ederim..

ben konularımı bütün insanlarla paylaşmaya calısırım......ve bütün insanların gözüm de degeri vardır... yaratılnı severim yaratandan ötürü........tartışmam insanna deger vermedigim manasına gelmez........... siz deger verdiklerinizle konusun.......ne yapayım
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-05-2008, Saat:08:40 PM, Düzenleyen: Çağdaş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.