artı olarak tartışmayı ilk başlatan ve ağıza alınmadık sözler sarf eden sensin şimdide üste çıkmaya çalışıyorsun.bak bundan 1 önceki sayfaya bak sadece... biziim sana saygısızlık ettiğimiz yok herkese saygı duyarız herkese güler yüz gösteririz ama herkese fikirlerimizi sunmayız...kaldıramazsın be kardeşim
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
artı olarak tartışmayı ilk başlatan ve ağıza alınmadık sözler sarf eden sensin şimdide üste çıkmaya çalışıyorsun.bak bundan 1 önceki sayfaya bak sadece... biziim sana saygısızlık ettiğimiz yok herkese saygı duyarız herkese güler yüz gösteririz ama herkese fikirlerimizi sunmayız...kaldıramazsın be kardeşim
tabi herkes görüşünde düşüncesinde özgürdür bunu yürürlüğe sürmedıkçe suç sayılmaz
biliyorum biraz alakaya maydonoz oluyo ama
selim asesena şistt kızyorum noluyo burda heaben de erbakancı değilim ama bu seçimim de özgürüm değil mi?
lütfen arkadaşlar gerginlik olmasın!
ayrıca kimse kimseye de ağır konuşmamış!
bak kardeşim benim düşüncelerim,fikirlerim ağırdır her insan kaldıramaz her insan beni anlayamaz benim nazımın geçtiği kişilere fikirlerimi sunarım ben...
[/quote
tamam aysesena ben ozür diliyorum hakkınızı helal edin ama benim disincelerim agırdır demissim benimle munakasaya girme demissin buna cok alındım kusura bakma ama birz kendini begenmislik olmamı birbirimize boyle hitaplarda bulunmamaı********** neyse tekrar affen diyorum ve iyi vakitle diliyorum*********************himssss
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben hatalıyım fazla girmeyelm bir birimize bak pes ettin demeçağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoca ev hapsin de ne oldu? Biz yıldık mı? Hamdolsun ayaktayız. Bu size hiçte komik gelmesin... Allah ın izniyle bu davanın içinde olarak söylüyorum çok iyi yetişmiş bi genç nesil getiriyoruz... Bu da Hocamızın sayesindendir. Kendinden Allah razı olsun...
allah sizi hocanızla bas basa bıraksın ben o nesli istemiyorum....... gençligimiz hoca ya kalmış vay be.........
En azından bu kadar küstahlık yapmadım da doğruyu söyledim...
Sn bu günkü düzenden, genç nesilin ahlakından memnunsan ve snde onların içindeysen bu snin sorunun bn sana bişey söylemedim... Ama sn gelipte bana bu nesil için inançlı, bu düzen için haktır dersen söyliyim sana bnde dahil bu sitede her kez sana güler...
ben çıkp da ona buna yahudi demiyorum bunu diyen sizlersiniz...........sen kendi adına konuş gülüyormuş .........ne deyim çok gülen gördük..........dini mnilleti hocanız mı kurtaracak ..... din onun hakimiyetin de siz hocayla(sen) cennete gireceksiniz de hocayı iatemeyenler cehennememi kardesim milletimizden sorumlu olan bir diyanet işleri var milletin dininden gecinmeyin...........istismarcılık yapayın........ gençlerimizle dalga geçmediginiz kalmıstı onuda yaptınız............önce sen kendişne bak (hala meclisim ala)
Bn gençlerler dalga geçmedim bilmiyorum ki nerenden alıyosun!
Bn gençlerin manevi tahribatından bahsettim... yahudide demedim paronoya yapma. Dini milleti (hatta bütün dünyayı) inanlar kurtarıcak sadece Hocamız değil.
Her şeyi çekmek istedği(n yöne çekiyosun... Ayrıca diyenet dediğin çatısında Zerya beyaz embesilini barından diyanet mi dini kurtarıcak?... Bn kendime bakıyorum bunların da az çok farkında olduğum için Allah a şükrediyorum açıkçası ne diyim Allah sanada nasip etsin...
yine ozur dilrim ama cok sevdigim diyanete lutfen barındıran demeyin olmaz ı zoruma gidiyor sen olesin ben bole ne yapalım farklıyız isste ne se hakkını helal et aeo by
Burda doğruyu anlatmaya çalışyoruz, tartışıyoruz veya konuşuyoruz... Zoruna gitmesin işte gerçekler acıdır. Ayrıca diyanet ne yapıyoda sn diyaneti bu kadar seviyosun?
elhmdülillah
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya anlamıyorum şu insanları ya... Biz burda futbolmu konuşuyoruz sn öylesin bnde böyle..
Burda doğruyu anlatmaya çalışyoruz, tartışıyoruz veya konuşuyoruz... Zoruna gitmesin işte gerçekler acıdır. Ayrıca diyanet ne yapıyoda sn diyaneti bu kadar seviyosun?
insanları anlamıyosun da gercekleri nasıl anlıyosun iyi ben ne deyim şimdi bişey söylesem böyle gidecek neyapıyım zoruma gidecek bişey yok ki sühi hangi gercek... %2 lik mi% 5likmi kesim nasıl gercek oluyo ki.......ben gercegimi biliyorum .....senin gercegin sana benim gercegim bana.....diyanet ne mi yaptı .....ülkemiz de binlerce kuran kursu var oralar da ..annelerimiz- kardeşlerimiz-ninelerimiz kuranı kerim okuyor neyapsın daha heee....... ve yurt diyanetin yurt dısına gönderdigi mahalle imamızla konustun ban şöyle dio: gittim orada insanlara kuran ögretiyiorum, vaaz veriyorum ve mahalle de 150 civarın da ögrencim oldu bunların arasın da ataistken.. ... arkadaslarıyla bi kere buraya gelen ve bidaha bırakamayan bir 20-22 yaslarında bir abla vardı...dio ve müslüman oldu sükürler olsun dio...... imam oradan türkiye ye döner ken yeni müslüman olmuş ablamız....hocam gitme biz sensiz ne yaparız..demiş o da kızım korkma benim yerime tğrkiyede baska imam gelecek demiş ...........işte böyle sühim ne yapsın diyanet.....ii vakitler.....
Az olmamız yanlış olmamızı göstermez... Hiç insanı inandıramadan ölen peygabberler var.
Peygammebr efendimiz zamanında da azdık... Hatta tarihe bak çoğunluk her zaman yanlıştadır... ayrıca şu sondaki ((haha iyi vakitler ne oluyo))
Ayrıca Zekarya beyaz salağına cv vermedin_? snce doğru bişey mi?
elhmdülillah
ve tekrar cogalacaksınız ve bunlar milli görüscüler olacak sadece.....valla ben böyle anlıyorum sühim........ siz din mi yayıyorsunuz dinden mi geciniyosunuz kendinizi peygamberlerle kıyaslıyosun.....zekeriya beyaz kendi basına bi ilahiyatçı..ki diyanet onun yorumlarına karsı cıkmıstır...ac diyanet sitesini..nersinde ...zekeriya beyazın olan ve sapık olan görüsü var.... ...... zekeriya beyaz....bir çok ilahiyatçılar dan biri ve görüşleri öyle......ben zekeriya beyaz....dogru bulmuyorum bazı görüslerini..........
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi