You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
KIZ DİL UŞAKTI BÖLE SAÇLARIDA KISAYDI UZUN OLSA DİREK SAÇINDAN TUTAR ATARDIM ONU YANIMDAN....

KIZ SEVDİM BEN SENİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aynı şeyi bende yapardım bide böle ukala konuşuyorlar sonuçta arkasında birsürü solcu var bi alkış aldı mı kendini bişi zannediolar
ben de seni kız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BİŞE DEDİNDEN DİL HE ALKIŞ ALDINDAN HAVAYA GİRİYO BİLMİYO BU BİZİM MİLLET ALKIŞ TUTMAYA ÇOK MERAKLI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük gülücük
kızın biride "ATATÜRK OMASAYDI SİZ BU ÜLKEDE OLMAZDINIZ " dedi ya onu bişi sandılar hemen alkış daaa sonra başörtülü bayan "ne diyorsun sen yaaa" die bi bağırdı kız rezildi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
UZUN SAÇLI KIZDAN BAHS EDİYOSUN DİMİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
babam o kızı çok sevdi...

benim babam solcu dilde sağ sol arası oda tayyibe karşı babamla birlikte izlediğimiz için...

bayağ bi ezik kalmıştım orada
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizim ailede akp ci özellikle ali babacan ve bülent arıncı severler ama ben nedense pek tastip etmem cnm ayrıca baban o kızı nie sefdi onu anlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
diyorum ya oda türban bu değil diyor hele boneye çok kızıyor...

kapanmak istyiyorsanız hakkıyla kapanın diyor...

oda bir bakıma doğru söylüyor kızın nesine sevdiğine gelince güzel cevap verdiğini düşünüyorgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eeet haklısın kapanacaksan hakkıyla kapanacaksın ayrıca diyorlar ya (bazılarıo) peçeli istemioruz üniversitede die bi nevi haklı bence peçe bence de olmasın ama o şekilde örtünmek dinimize daa uygun olabilir ama şu başörtü yasağı kalkacağına (tabii kalkarsa) dua edilsin bir de peçe girerse işin içine daaa beter olur
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.