You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

kimya-yı saadet
RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
Yahu millet açlıkla pençeleşiyo be! ... Ekmeye zam geliyo!
İşe bak ya Akp ekonomiyi alt üst ediyo... Çok mu önemli AKP nin kapatılması... Yahu bi partiyi kapatmak kadar saçma bişey yok. Keşke AKP kapatıldığında akp yok olabilse ama bu mümkün değil çok glünç ya, yeni parti açamicak mı adamların yapacağı tek şey tabela değiştirmek ! Bn tayibin yerinde olsam kapatın yenider açarım der geçerdim... Sonuçta tabanımı kapatamicaklar diye düşünürdüm ama adamın amacı başka... Gündemi başka yerlere çekiyo! Ülkenin durumunun farkında değil bu millet, bundan daha daha önemli olaylar var! (BİR MİLLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR, UYUMUYORDA UYUYOR GİBİ YAPIYORSA, NAFİLE UYANDIRAMAZSINIZ!) lütfen uyuyo gibi yapmıyosunuzdur ne diyim!...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SİZ ŞİMDİ MİLLET AÇLIKLA PENÇELEŞİYOYA BUNUDA TAYYİBE YÜKLERSİNİZ HEEEE

ORTALIĞI KIZIŞTIRAN KİŞİLER BELLİ GÜLÜM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
belki kapanması daha hayırlıdır. "her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır" deil mi...
[/quote]

hayır hayır bunda asla bir hayır yok ALLAHIN adını anıyor diye kapatılması isteniyor bundan nasıl bir hayır çıkartabilirizki
[/quote]

ALLAH'ın adını anıyor peki hakkıyla mı anıyor "biz dinci bi parti deiliz, laik bi partiyiz " diyor başbakan erdoğan. ayrıca patisinin kapatılmasından korkup başörtü yasağını geri getirdiler. ben başbakanımızın ABD'nin uşağı olduğunu düşünüyorum ayrıca parti kapatılırsa yeni bir parti açılacaktır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-03-2008, Saat:12:49 PM, Düzenleyen: ce'e.
Kayıtsız
orası muhakkak canım ona ne şüphe ...

ne yapsın adam dinci partiyim deyip ipemi gitsin...

adam bu kadar diyor yinede indirmek için elinden geleni yapıyorlar...

allah aşkına söyleyin şu an tayyipten başka oy verilecek birisi varmı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yahu millet açlıkla pençeleşiyo be! ... Ekmeye zam geliyo!
İşe bak ya Akp ekonomiyi alt üst ediyo... Çok mu önemli AKP nin kapatılması... Yahu bi partiyi kapatmak kadar saçma bişey yok. Keşke AKP kapatıldığında akp yok olabilse ama bu mümkün değil çok glünç ya, yeni parti açamicak mı adamların yapacağı tek şey tabela değiştirmek ! Bn tayibin yerinde olsam kapatın yenider açarım der geçerdim... Sonuçta tabanımı kapatamicaklar diye düşünürdüm ama adamın amacı başka... Gündemi başka yerlere çekiyo! Ülkenin durumunun farkında değil bu millet, bundan daha daha önemli olaylar var! (BİR MİLLET UYUYORSA UYANDIRMAK KOLAYDIR, UYUMUYORDA UYUYOR GİBİ YAPIYORSA, NAFİLE UYANDIRAMAZSINIZ!) lütfen uyuyo gibi yapmıyosunuzdur ne diyim!...

şunuda söylemeden geçemicem

bizim milletimiz açlıktan değil aç gözlülükten ölüyor...

elindekiyle yetinmek nedir bilmiyoruz...

hep daha fazlası hep daha fazlası
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o konuda haklısın ortada oy verilecek doğru dürüst parti kalmadı. dün gece 32. gün adlı proğramı izlediniz mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ÖNCEKİ GECEN DOLAYI İZLİYEMEDİM MALESEF KONU NEYDİ NE TARTIŞILDI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
akp kapatılsın mı kapatılmasınmı --- parti kapatmak çözümmü

bu konular tartışıldı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
GENE ÜNİVERSİTEDEMİ TARTIŞILDI BU KONU
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bilkent üniversitesinde tartışıldı. ve öğrencilerin çoğu Hukuk fakültesinden. ayrıca beyinlerine nası bi atatürk kazıdılarsa resmen atatürkü peygaamber ilan ediolar bana göre
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.