You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

Yeni Üye
LAİK OLİGARŞİNİN ZORBALIĞINI PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

Özgür-Der, AK Parti'yi Kapatma İstemini Protesto Edecek!

Özgür-Der'den yapılan açıklamada AK Parti'yi kapatma istemini protesto etmek için 15 Mart Cumartesi (bugün) saat 12:30'da Fatih Otobüs Durağı yanındaki Fatih Postanesi önünde toplanıp yürüyüşe geçilecek. Duyarlı herkes bu protestoya davet edildi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
eh be kardeşim keşke daha önce haber verseydin ya ben atlar gelirdim vallla ama geç kaldım
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yeterli katılım sağlanmıştır inşallah..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
inş. ya Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu kadar kolaymı acaba kapatmak çoğunluğun desteğini almış bi partiyi yazık çok yazık muasır medeniyete bakSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
No comment !
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
simay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kadar kolaymı acaba kapatmak çoğunluğun desteğini almış bi partiyi yazık çok yazık muasır medeniyete bakSad
BENCE KOLAY BU ÜLKEDE BU İLK DEĞİL..
SONDA OLMAZ EMİNİM...
HAYIRLSI OLUR İNŞALLAH..düşünüyorumSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
mehmetozkaraca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LAİK OLİGARŞİNİN ZORBALIĞINI PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

Özgür-Der'den yapılan açıklamada AK Parti'yi kapatma istemini protesto etmek için 15 Mart Cumartesi (bugün) saat 12:30'da Fatih Otobüs Durağı yanındaki Fatih Postanesi önünde toplanıp yürüyüşe geçilecek. Duyarlı herkes bu protestoya davet edildi.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
belki kapanması daha hayırlıdır. "her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır" deil mi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
@rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
mehmetozkaraca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LAİK OLİGARŞİNİN ZORBALIĞINI PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
belki kapanması daha hayırlıdır. "her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır" deil mi...

hayır hayır bunda asla bir hayır yok ALLAHIN adını anıyor diye kapatılması isteniyor bundan nasıl bir hayır çıkartabilirizki
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.