You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

MüslümAnarşist
RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
Elimde belgelerin diğer nüshaları ve başka arşiv detayları da var o dönemle alakalı.. Neyse konu bu değil ..

Ama bunlar bilmediğim teferruatlardı. Beyanatların beni şu an için mutmain etmemekle beraber, mevzu üzerinde daha derinlemesine tecessüsle meyletmem gerektiğine inandırmaya başladı.. Bu inancımın gereğini yerine getireceğim inşallah..

Allah razı olsun !
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elimde belgelerin diğer nüshaları ve başka arşiv detayları da var o dönemle alakalı.. Neyse konu bu değil ..

Ama bunlar bilmediğim teferruatlardı. Beyanatların beni şu an için mutmain etmemekle beraber, mevzu üzerinde daha derinlemesine tecessüsle meyletmem gerektiğine inandırmaya başladı.. Bu inancımın gereğini yerine getireceğim inşallah..

Allah razı olsun !

Amin.

Sadece bu konuya değil, benim tavsiyem milli görüşün derinlemesine tecessüsle meyletmenizdir.

sadece ama sadece ne olduğunu anlamanız için...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kapatma davasında ağlayan akp , şimdi kendisi hiç bir sebeb olmadan dershaneleri kapatıyor , manidar .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.