You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
benim açık ve net fikrim asla peçeymiş çarşafmış üniversiteye girsin istmem o kadr düşükünsen dinine otur evinde sonuçta hocalar erkek öğrencilerde erkek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bencede yaa sanki tam başörtü üniversiteye girmiş gibi şimdide peçeyi ve çarşafı girdirmee çalışıolar geçen bi tv kanalında görmüştü bunun provogandasını yapıolardı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bi insan baş örtilü değilse onun fikridir örtmez örtmez. Genede bize düşen görevi yapar ikaz ederiz!... Ama bana Allah ın emri üstüne söz söyleyip te başını aç derse ve bn bunu yaparsam bnde, bana emir veren kişide Allah A şirk koşmuş olur! Sn Allah ı değilde Allah ın yarattığı aciz bi kulun sözünü mü dinliyosun? Bide derler Allah ın ilk emri oku... Ne alakası var ya! Sanki ewde kendini geliştiremiyosun! Bu zamanda üni. okumak istiyenlerin çoğu meslek sahibi olmak için okuyo. Yanlız dediğimden şu sonuç çıkmasını istemem o zaman okumayalım değil. Baş örtülü okuyalım... Bu nasıl olcak diyosanız AKP ye muhtacız denize düşen yılana sarılır hesabı... Ama bni her şeyden çok üzen bu olaylara boyun büküp başını açanlar dır...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: AKP'ye Kapatma Davasına Karşı Çıkalım
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi insan baş örtilü değilse onun fikridir örtmez örtmez. Genede bize düşen görevi yapar ikaz ederiz!... Ama bana Allah ın emri üstüne söz söyleyip te başını aç derse ve bn bunu yaparsam bnde, bana emir veren kişide Allah A şirk koşmuş olur! Sn Allah ı değilde Allah ın yarattığı aciz bi kulun sözünü mü dinliyosun? Bide derler Allah ın ilk emri oku... Ne alakası var ya! Sanki ewde kendini geliştiremiyosun! Bu zamanda üni. okumak istiyenlerin çoğu meslek sahibi olmak için okuyo. Yanlız dediğimden şu sonuç çıkmasını istemem o zaman okumayalım değil. Baş örtülü okuyalım... Bu nasıl olcak diyosanız AKP ye muhtacız denize düşen yılana sarılır hesabı... Ama bni her şeyden çok üzen bu olaylara boyun büküp başını açanlar dır...

bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum sühim...

biz tavizleri verdikçe onlar daha fazlasını istedi hep isteyeceklerde
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet haklısın şimdiki durumumuz "denize düşen yılana sarılır" hesabı oldu bence akp kendi çıkarları için var yani miletin derdi umurunda bile deil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
akp ye laf yokTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama doğru diilmi sırf partisi kapanmasın die başörtü yasağını geri getirdi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-03-2008, Saat:05:13 PM, Düzenleyen: ce'e.
Im Not NormaL
Turkiyeyi kurtaracak tek parti var MİLLİ GORUŞ İCİN SAADET PARTİSİ
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
tabi ya Dinse Din Siyasetse Siyaset Saadet partisi icin ilk once gelen DİN dir.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.