You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÜYELİK NASIL SİLİNİR...

ÜYELİK NASIL SİLİNİR...

ÜYELİK NASIL SİLİNİR...
S.A
KARDEŞİM....

SİTEDEN NASI ÜYELİĞİMİZİ SİLEBİLİRİZ...BEN SİLEMEDİM..ADMİN KARDEŞLERİMİZDEN RİCA EDERİM..

SELAMETLE.....

VE YÜRÜDÜM VUSLATIN ARDI SIRA.....(BİLAL YALDIZCI)
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: ÜYELİK NASIL SİLİNİR...
A.s
Sizin zaten öle bi yetkiniz yok kadeşim.
Üyelik silmioruz.
Siteye gelmediğiniz zaman bi problem olmaz sanırım.
Selametle...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kardeşim çok güzel yorumların var niye üyeliğini sildirmek istiyorsun
kal gitme ihtiyacımız var sizin gibi din kardeşlerimize
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: ÜYELİK NASIL SİLİNİR...
_DERYA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim çok güzel yorumların var niye üyeliğini sildirmek istiyorsun
kal gitme ihtiyacımız var sizin gibi din kardeşlerimize

BİZİM GİTMEMİZLE KALMAMIZ ARASINDA FARK YOK BE KARDEŞİM...

ADMİNLER ZATEN SİTEYE HAKİM..TEBRİK EDERİM HEPSİNİ...DİĞER SİTELERDEKİ ADMİNLERE GÖRE ÜST DÜZEY ÇALIŞIYORLAR...

ÜYELER DESEN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR....

ZATEN BİZİM AÇTIĞIMIZ KONULARI HERKESA BİLİYOR...VEYA İSLAM DÜNYASINDA ÖZELLİKLERDE FELLUCE KATLEDİN İNSANLARI ÇEÇENYADA OLUĞ BİTENLERİ FİLİSTİNDEKİ SAVAŞI HAMASTAKİ DİRENİŞİ HEPSİ BİLİYOR VE YA BİLMEYE GEREK DUYMUYOR...
BİZLER BU BİLGİYE AÇ KİŞİLER PEŞİNDEYİZ.....

SELAMETLE DERYA KARDEŞİM......BENDE SİİZN YORUMLARINIZI VE DİĞER BİR KAÇ KARDEŞİMİN YORUMLARINI TAKİP EDİYORDUM...VE GERÇKETEN BEĞENİYORDUM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
adimlerin üst düzey çalışması sizin gitmenizi gerektirmez kardeşim

herkesin herkese bir faydası vardır mutlaka ki sizinde çok yayrlı paylaşımlarınızın olduğu bi gerçek tabikide

o yüzden kalmalısınız bence Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adimlerin üst düzey çalışması sizin gitmenizi gerektirmez kardeşim

herkesin herkese bir faydası vardır mutlaka ki sizinde çok yayrlı paylaşımlarınızın olduğu bi gerçek tabikide

LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN..BEN ADMİNLERİ SİĞER İSTELERE GÖRE ÜST DÜZEY BULUYORUM...BU YÜZDENDE ONLARI TEBRİK EDİYORM..BENİM AYRILMAM İLE ONLARIN Bİ İLGİSİ YOK....

SADECE GÜVEN MESELESİ....İSTENİLEN GÜVENİ ALAMAMAK...VE BAZI KARDEŞLERİMİZİN BANA GÖNDERDİĞİ KÖTÜ MESAJLAR BENİ ÇOK SIKTI GERÇEKTEN....BİLMİYORUM BİLEREKMİ YAPIYORLAR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aleykümselam kardeşim tabiki siz bilirsiniz ama gitmeyin lütfen çünkü sizin gibi kardeşlerimize,konularına ve yorumlarına ihtiyacımız var burda, hakkınızı helal edin Allaha a emanet olun selametle kardeşim..
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-12-2008, Saat:10:04 PM, Düzenleyen: Belinay.
Profesör
(*)H.Z.B.L.H(*) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adimlerin üst düzey çalışması sizin gitmenizi gerektirmez kardeşim

LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN..BEN ADMİNLERİ SİĞER İSTELERE GÖRE ÜST DÜZEY BULUYORUM...BU YÜZDENDE ONLARI TEBRİK EDİYORM..BENİM AYRILMAM İLE ONLARIN Bİ İLGİSİ YOK....

SADECE GÜVEN MESELESİ....İSTENİLEN GÜVENİ ALAMAMAK...VE BAZI KARDEŞLERİMİZİN BANA GÖNDERDİĞİ KÖTÜ MESAJLAR BENİ ÇOK SIKTI GERÇEKTEN....BİLMİYORUM BİLEREKMİ YAPIYORLAR...

kardeşim kişilerin kötü mesajlar yollaması sizi yıldırmamalı bence

güven meselesi konusunda pek anlayamadın ne güveni bu ???
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s. üyelik silmek yok çünkü bütün üyelerimiz çok değerli belki ilerde fikrinizi değiştirirsiniz yolunuz tekrardan düşer sitemizegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sitenin bu ara çivisi çıktı.. ne giden belli ne kalan..
Ne ne yönetiçiler belli ne üyeler.
Ufacık şeylerden millet isyan çıkarıyo..
Bunları görünce kendime bakıyorum.. Daha fazla rencide edildiğim oldu sitede. Ama gocunmadım, kalideye almadım.
Gitmek istiyenler üyeliğini neden sildiriyo anlamıyorum.. Girmeyin siteye.. Neden bu kadar olayı büyütüyosunuz ki?
Bn bu olayı bu şekilde yazıp ''aaa nie gidiyosun.. gitme'' fln demelerini bekleyip kendi egolarını tatmin etmek için yaptıkları şekilde algılıyorum.. (bn bunu genelleme yaparak söyledim.. gitmek istiyen arkadaşımız gocunmasın, yanlız bu olay çok komikleşmeye başladı gözümde o yüzden söylemeden geçemedim)
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.