sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitenin bu ara çivisi çıktı.. ne giden belli ne kalan..
Ne ne yönetiçiler belli ne üyeler.
Ufacık şeylerden millet isyan çıkarıyo..
Bunları görünce kendime bakıyorum.. Daha fazla rencide edildiğim oldu sitede. Ama gocunmadım, kalideye almadım.
Gitmek istiyenler üyeliğini neden sildiriyo anlamıyorum.. Girmeyin siteye.. Neden bu kadar olayı büyütüyosunuz ki?
Bn bu olayı bu şekilde yazıp ''aaa nie gidiyosun.. gitme'' fln demelerini bekleyip kendi egolarını tatmin etmek için yaptıkları şekilde algılıyorum.. (bn bunu genelleme yaparak söyledim.. gitmek istiyen arkadaşımız gocunmasın, yanlız bu olay çok komikleşmeye başladı gözümde o yüzden söylemeden geçemedim)
GERÇEKLERİ DİLE GETİRMİŞSİN KARDEŞİMRABBIM RAZI OLSUN...
AMA İNANIN BENDE GİTMEYİ İSTEMEM AMA BAZI KARDEŞLERİN İLGİNÇ TAVIRLARI VE ŞAHSIMIZA ATTIĞI MSJLAR BİZLERİ YARALAMAKTADIR...
BU SİTEYİ GERÇEKTEN SEVDİM...FARKINDASINIZDIR BELKİ (SİTE OLARAK) SİTEYE ARADA SIRADA GÜN İÇİNDE GİRMEKTEYİM...BUNUN NEDENİ ÇOK DEĞERLİ BİLGİLERİN BULUNMASIDIR....VE SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİN YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIMLARA VERİLEN İMANI VE İSLAMİ YORUMLAR GÜZEL..BUNLARIN BENİM HAYATIMDA ARTI YÖNLERİ OLMASI BENİ BURADA TUTMAYA YETERLİDİR...AMA BAZI KARDEŞLERİMİN HALADA İLGİNÇ VE KÖPEKÇE DÜŞÜNCELERİNDEN VAZGEÇMİYORLAR...BU KARDEŞLERİMDE RİCA EDERİM VAZGEÇİN BU DÜŞÜNCELERDEN...BİZLER SADECE BİR NASİHATÇİ VE TEBLİĞİÇİ GÖREVİNDE BULUNMAYA ÇALIŞANLARIZ...İSTERSEN İNANIRSIN İSTERSEN İNANMAZSIN...AMA AHİRETTE KAYBEDENLEDEN OLMAK İSTEMEZ İSEN İSLAMA SARIL...
SELAMETLE
SÜHİM KARDEŞİM SENİ ANLAMAKTAYIM...AMA SİZDE BENİ ANLAYIN...