KARDEŞİM....
SİTEDEN NASI ÜYELİĞİMİZİ SİLEBİLİRİZ...BEN SİLEMEDİM..ADMİN KARDEŞLERİMİZDEN RİCA EDERİM..
SELAMETLE.....
VE YÜRÜDÜM VUSLATIN ARDI SIRA.....(BİLAL YALDIZCI)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
_DERYA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim çok güzel yorumların var niye üyeliğini sildirmek istiyorsun
kal gitme ihtiyacımız var sizin gibi din kardeşlerimize
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adimlerin üst düzey çalışması sizin gitmenizi gerektirmez kardeşim
herkesin herkese bir faydası vardır mutlaka ki sizinde çok yayrlı paylaşımlarınızın olduğu bi gerçek tabikide
o yüzden kalmalısınız bence
(*)H.Z.B.L.H(*) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adimlerin üst düzey çalışması sizin gitmenizi gerektirmez kardeşim
herkesin herkese bir faydası vardır mutlaka ki sizinde çok yayrlı paylaşımlarınızın olduğu bi gerçek tabikide
o yüzden kalmalısınız bence
LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN..BEN ADMİNLERİ SİĞER İSTELERE GÖRE ÜST DÜZEY BULUYORUM...BU YÜZDENDE ONLARI TEBRİK EDİYORM..BENİM AYRILMAM İLE ONLARIN Bİ İLGİSİ YOK....
SADECE GÜVEN MESELESİ....İSTENİLEN GÜVENİ ALAMAMAK...VE BAZI KARDEŞLERİMİZİN BANA GÖNDERDİĞİ KÖTÜ MESAJLAR BENİ ÇOK SIKTI GERÇEKTEN....BİLMİYORUM BİLEREKMİ YAPIYORLAR...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.