You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Tek Gerçek
Tek Gerçek kliplerini izlediyseniz abilerimin Kuranı yere attığını görmüşsünüzdür. Aynı Hz. Musa nın levhaları attığı gibi. Kuran sadece içi yazılı bir kitaptır. Ona kutsallık veren, yaşamımızdaki yeridir. Onu ayakta tuttmayanlar için yalnızca puttur Kuran.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allahın kitapları, insanların doğruyu yaşamak imtihanlarının yol göstercisi olarak sebebliyken, bu sebebe uymayan tüm anlam vermeler onlara bu anlamı verenlere put yapar.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sizin gibi gayri müslimlerin islamı anladığını iddia edip ve bunu insanlara tebliğ etmeye çalışması ve buna karşın bahsettikleri şeyleri müslümanların kabul etmemesi sence hangi tarafın islamı doğru anladığını gösterir?

Bir de kardeşim siz gayri müslümler saf mısınız? Eğer gerçek islam kafa kesmeyi emrediyorsa sizin kafanızı kesmemiz lazım. Niye bunu savunuyorsunuz? Hayır yani biz bunu kabul etmediğimiz halde zorla bize bu fikri dayatıyorsunuz. ben sosyal platformlarda da sizin gibi gayri müslimlerle tartıştığımda soruyorum: "Bu islamcı terör örgütleri (!)" en çok da sizi tehtid ediyor olmasına rağmen siz onların fikirlerine karşı çıkmak yerine gerçek islam budur diyerek destek veriyorsunuz.

Yanıtı açık:

Sizi öyle programladılar ve aynı siyonist oyunun farkında olmadan oyuncuları olmuşsunuz. Ortak amacınız islamı karalamak olduğu için tekfircilerle aynı saftasınız. Yarın seni bir IŞİD'ci olarak insanların kafasını keserken görürsek açıkcası şaşırmam, hem de hiç şaşırmam. Çünkü "islam bunu emrediyor" diyorsun, sonra kalkarsın "eheheh ben müslüman oldum" dersin, eh madem islam onu emrediyor kafa keseyim dersin. İşte senin kafanla IŞİD kafası aynıdır.
[/quote]

Tebrik ederim. (Allame Reloaded)
Daeş kafası daha güzel anlatılamazdı.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-01-2016, Saat:02:53 PM, Düzenleyen: Dinozor.
General
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sankim bu dinozorla force
Yok canım

Yok yok

Nayıt

Hayıt,hayır

Vrsvesedir ya

Evevet evet vrsvesedir

kardeş gibi diyim : en iyisi :-)))))

Aynı kişi olacak değillerya Big Grin
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Allah razı olsun dinozor...Allah afiyet versin cümlemizi güldürsün amin
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.