Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Tek Gerçek
Tek Gerçek
Bir de kardeşim siz gayri müslümler saf mısınız? Eğer gerçek islam kafa kesmeyi emrediyorsa sizin kafanızı kesmemiz lazım. Niye bunu savunuyorsunuz? Hayır yani biz bunu kabul etmediğimiz halde zorla bize bu fikri dayatıyorsunuz. ben sosyal platformlarda da sizin gibi gayri müslimlerle tartıştığımda soruyorum: "Bu islamcı terör örgütleri (!)" en çok da sizi tehtid ediyor olmasına rağmen siz onların fikirlerine karşı çıkmak yerine gerçek islam budur diyerek destek veriyorsunuz.
Yanıtı açık:
Sizi öyle programladılar ve aynı siyonist oyunun farkında olmadan oyuncuları olmuşsunuz. Ortak amacınız islamı karalamak olduğu için tekfircilerle aynı saftasınız. Yarın seni bir IŞİD'ci olarak insanların kafasını keserken görürsek açıkcası şaşırmam, hem de hiç şaşırmam. Çünkü "islam bunu emrediyor" diyorsun, sonra kalkarsın "eheheh ben müslüman oldum" dersin, eh madem islam onu emrediyor kafa keseyim dersin. İşte senin kafanla IŞİD kafası aynıdır.
[/quote]
Tebrik ederim. (Allame Reloaded)
Daeş kafası daha güzel anlatılamazdı.
Yok canım
Yok yok
Nayıt
Hayıt,hayır
Vrsvesedir ya
Evevet evet vrsvesedir
kardeş gibi diyim : en iyisi :-)))))
Aynı kişi olacak değillerya
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi