Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Tek Gerçek
Tek Gerçek
Öncelikle tekrar etmeliyim ki ben misyoner değilim. Ölümüme gün sayıyorum ve dünyadan ayrılmak fikri beni mutlu ediyor. Hala dünya hayatımı düşündüğüme inanıyor musunuz?
Sizler Rabbinizin, herşeye egemen olan Allahın, Hz. Ibrahim, Hz. Daniel, Hz. Musa, Hz. Isa ve Hz. Muhammedin ilahının buyruklarını küçümsediğiniz, onu unuttuğunuz için din günü bununla yargılanacaksınız. Kalplerinizde tozlanmış kıyamlarınız, vazgeçişleriniz... Rahatlık ve huzur içindesiniz, kalbinizdeki isyanı dillerinize dökmekten sakınmadınız. Taşlaşmış, kaskatı kesilmiş vicdanınız size karşı sükunetini dile getirirken, yalnızca muhalefet olmak amacıyla, Yahudi zulmü altında ezilen çocuklar için gözyaşı döktünüz; kendi çocuklarını öldürenler olduğunuz halde. Kahrolsun Israil'e dediniz, kürtajı yasal kılan Türkiye Cumhuriyetine bağlı olduğunuz halde. Kahrolsun Amerika dediniz. NATO askeri olduğunuz halde. Putperestlerin yolunu benimsemeyiz dediniz, putperest Roma'nın talih kuşu geleneğini Milli olarak benimsediniz. Putperest değiliz dediniz, kem gözlerden küçük bir taş aracılığıyla korunabileceğinize inandınız. Zina etmeyiz dediniz, ama TC genelevlerinin yanından geçtiniz gittiniz. Adam öldürmeyeceksin dendiğini duydunuz, ama sadece duydunuz. Faiz yemeyeceksiniz dendiğini biliyorsunuz, ama faizi helal kılan bu ülkede küçük görüldü Rabbin buyruğu. Içki, kumar... Harama helal dediniz. Size boş yere Rabbin adını ağzına almayın diyorum. Bana şahit olun, Hz. Musa, Hz. Isa ve Hz. Muhammede indirilenlere iman ettim. Siz ise taraf tutuyorsunuz. Onların kitabı ve bizim kitabımız. Beşiktaşlı veya Galatasaraylı olmak gibi. Zira birbiri ile rakip olan bu iki takım taraftarları, milli maçta aynı formayı giyer. Uyarılara kulak asmayan bedelini öder. Öğüt almayacaksanız bile şahit olun, biz Allahtan başkasını koruyucu ve dost edinenleri tanımıyoruz. TC yasalarını tanımıyoruz. Hangi peygamber anayasasında "din devlet işlerine karışamaz" diyen bir devletin vatandaşı olurdu?
Yahudi, Hristiyan, Müslüman; Şintoist, Ateist, Brahman... Atalardan devr alınmış bölgesel ezber. Hani bahar her yöne, her yere gelen ezber bozan, getiren Allah. Hisset, hisset ki doğuda batıda şeytanın ve ataların kurgusu bozulsun.
Bizler misyoner değiliz. Sakınarak yaşıyor ve insanları buna davet ediyoruz. Yazdıklarımı silin ve beni banlayın, fark etmez. Bunlardan çok tepkinize kırıldım. Allahın selamı üzerinize olsun.
Benim yaptığım su birikintisinin yanından geçerken eteklerini toplayan bir kadından farklı değil. Sakınarak yaşıyorum.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi