You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

Acemi Üye
RE: ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?
180. defa (tabii ki son defa) tekrar edeyim:

1. Şiilerin tüm savaşları Sünnilerle olmuştur.
2. Şiilerin kafirlerle hiç savaşı olmamıştır.
3. Şiiler, tüm Müslüman-kafir savaşlarında kafirler safında yer tutmuştur.
4. Sünniler için bu üç cümle kurulamaz!

Tarihi bir vakıadan hareketle -ki tarih ibret almak içindir- Şiirler asla güvenilmez.
Takıyye maskesi onları nifaka yani münafıklığa itmiştir.
Nifakın İslam'daki yeri malum.
Ahirette de cehennemin en alt tabakasıdır.

Müslümanlar tarihten ibret almalılar!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
181. defa nasıl oluyor da aynı teraneleri okuyabilir bu takiyyeci?!

İran'ı ve Şiileri eleştirdiği yazıları nerededir acaba?!

Neden bir satırını bile gösteremez?!

Yalanda ve iftirada bu kadar beceri ancak takiyyeci bir Şiide bulunmaz mı?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
şu anki şii ve sünni olarak bilinen devletleri birbirinden ayrı görmüyorum. geçmişteki devletler ise ayrı, osmanlının karşısındaki kafir safevi devletini kim savunabilir? burda osmanlı tarafında olmamızın sebebi soyumuz nesebimiz veya mezhebimiz değil tam manasıyla osmanlının küfre karşı mücadelesi ve safevilerin münafık oyunudur. ali şeriatinin bu konulara objektif bakan iranlı bir müslüman olarak görüşlerine önem veriyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İran aleyhine ve İran'ı eleştirdiğine dair bir tek satır sunamayan kişi -kimse kusura bakmasın- yalancıdır, Şiidir, takiyyecidir, nifak taşıyordur, iki yüzlüdür.

Hâlâ Osmanlı'ya sövmeyi imanın 7. şartı kabul edip İran'ı ve Şiayı savunmayı da 8. şartı kabul eden ebleh ve mütehallife sözümüz yok demiştik.

Sadece teyit sadedinden yazdım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
karadamlalar kankin gelmiş gözün aydın :D Rakam kümesi :D

Ebu Hamza hoşgeldin bu arada )))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.