You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

General
RE: ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?
anlaştığımız nadir noktalar oluyor işte, zıtlaşmadığımız zaman çekilmez olmuyor dalgaya sürmeye gerek kalmıyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
şiiler sosyalist değildir, sosyalist yalakalığı yapan çevreleri vardır. bazı konularda doğru yerlerden çıkıp yanlış hükümlere varabiliyorsunuz. ben de ebu zerr r.a i öne çıkartıyorum ben de mi sosyalist oldum?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hz. Ali'yi r.a. veya Hz. Ebu Zer'i r.a. öne çıkarırken, biz farklı şeyler kastederiz, onlar farklı şeyler.

Bir oryantalist Ebu Zer diyorsa, kesin Ebu Hureyre'ye r.a. hakaret etmek için onu anıyordur.

Bir Şii, Ebu Zer diyorsa, ardından sosyalizmi İslam maskesi ile savunmak için anıyordur.

Yazıdan öyle anlaşılıyor.

Sen Ebu Zer derken, yanına Ebu Bekir'i koyabilirsin, onlar koyamaz!
Sen kahrolsun Amerika derken, kahrolsun Rusya ve Çin diyebilirsin.
Onlar diyemez!

Fark bu!

Sen kahrolsun tüm diktatörler derken, Sünni ülkeler kadar Şii ülkeleri ve diktatörleri de kastedebilirsin.
Onlar asla ne Maliki'ye ne de Rohani'ye ve ne de Nasruşşeytan'a diktatör diyemezler!
Onlara kahrolsun! diyemezler!

Hatta Esed için bile diyemezler!

Fark budur!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2013, Saat:11:42 PM, Düzenleyen: Ebu Hamza.
General
geneli böyle, fakat şunu belirteyim ki ali şeriati iranlı bir aydındır. fakat ebu bekir ve ömerin hilafetini diğerleri gibi gayri meşru görmez, islami görür ve hatta bir şiiden beklemeyeceğiniz şekilde ömer r.a in adaletini anlatır. ali şeriati sosyalist fikri de incelemiş bir alimdir ki ben de pek çok fikri bilerek ve tanıyarak müslüman olmuş biriyim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
elbette öyle fakat kesin hızlıca hükümler verip peşinden gitmemek lazım.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.