You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?

Acemi Üye
RE: ŞİA BÖYLE Mİ GERÇEKTEN?
Yukarıda (ilk yazıda) alıntılanan iddiaların henüz aksi ispat edilememiştir.

Aksi ispatlanana dek doğru kabul edilirler.

Değil mi?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
genelleme yapmak doğru değil, aksi durumda olabilen kimselere şahit olunuyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Mesela şu tarihteki şiilerin savaşlarından kafirlerle olanları ele alalım?!

Var mı böyle bir istisna?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
sabah beri ne küfürler , iftiralar ettin sesim çıkmadı , hatta affettim hala devam ettin , inşallah sen de bir gün iftiraya maruz kalırsın , bana attığın iftiraların hiç biri benim ağzımdan çıkmadı çünkü , sende inşallah bana attığın iftiraya misliyle maruz kalırsın .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2013, Saat:12:53 AM, Düzenleyen: e2828.
Acemi Üye
Bu ebu hamza arkadas baya kaptirmis kendini bosver dostum turkiyedeki sialara tanimiyor sun sialar hakkinda atip tutuyorsun ozellikle yeni nesil sia cocuklarinda sia yok gibi birsey Bunun nedenide sia larin turkiyedeki liderlerinin etkisinin azalması farkli bilgelerini dagilmalar

Ozellikle ben dahil çocuk luk donemimizde Istanbul a gelen sialar halkalidaki civarda toplanmisti ve liderleri vardı lakin suan cogu tanidigim ne liderlerini takiyor ne sialigin inanc esaslarina uyuyor

Yeni nesil de sialik yavas yavas kalkiyor kisisel gorusume gore sialik turkiyede gelecek 50 yılda silinme noktasina gelicek artik cogu akrabamiz mezhep gözetmeksizin evleniyor zaten yuzde en az 70 I sialigin ne olduğunu bile bilmiyorlar
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.