Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SEVİNÇ
SEVİNÇ
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç abla offff
ne dimki ben onun için onunla heer konuştuğumda
içime ılık bir şeyler akıveririr
ilk tanıştığımızdan beri çok güzel bir elktirik alıyorum ondan
resman çarptı beni
mütevazi ağır başlı bir okadarda şanssız
iyiler hep şansız oluyorya onunda şanşsızlığı bundan olsa gerek
şair ablam o bneim ben onun gülyüzlüsüyüm oda benim yüzümü güldüren ablam benim iyiki tanımışım seni
iyiki varsın
hepte ol inş.iyi
Senin sıcaklığından kaynaklanıyo o ılık şeyler aslında.
Bu güzellik hiç bitmesin isterim kuzuuuum.
İyi niyetimden vazgeçemiyorum işte buda benim en kötü huyum.
Sizin gibi sevenler varken şair olmamak mümkün mü?
Hep gülyüzünle ve gülenyüzünle yaşa inşallah...
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:klişe bir laf olacak ama onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır...
bende bıraktığı izlenimler şöyle cana yakın sevecen duygusal narin bi o kadarda mizahi yönü gelişmiş birisi
tanıştığımızda bu yana bana gerçek anlamda ablalık yapmıştır onu üzmek en son düşüneceğim bir şey çünkü ben ona kıyamam kalbimde herzaman ayrı bir yeri var ablamın
yüzyüze görüşmeye can attığım birisikihkih
eğer bi gün karşılaşırsak sıkı sıkı sarılacağım onaiyi
bende ona şiirle karşılık vermek isterdim ve fakat onun kadar bu konuda başarılı değilim affına sığınıyorum ablacımhimmmmmm
seni tanıdığım için rabbime sosuz şükürler olsuniyi
seni canı gönülden seviyorum iylikler gör inş.iyi
Sana azda olsa yardımım olduysa ne mutlu bana.
Bir gün biyerlerde karşılaşabilmek dileğiyle bende seni seviyorum...
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insanhürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insanhürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum
YA EKREM YA VALLA YORUMLARINI OKUYUNCA MORALİM BOZUK OLDUĞUNDA DÜZELİYO HE SAĞOL KARDEŞ BEE

Böyle güzel bir forum hediye ettiğin ve hayırlı şeyler öğrenmeme vesile olduğun için sana çok teşekkür ederim.
Ve bu güzel yorum karşısında
asıl ben saygı duruşuna geçmek isterim müsadenle...
Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosun

Ayrımcılık söz konusu burda
:D
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insanhürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum
Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosunAyrımcılık söz konusu burda
:D
Aleni kıskançlık yapılıyo demek esraacık...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi