You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: SEVİNÇ
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insangülücük hürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum

Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosunsinirsinirsinirAyrımcılık söz konusu burdaTongueTongue:D

Aleni kıskançlık yapılıyo demek esraacık...

Hiçte bilesinirne kıskancammTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende size tşk ederim varlığınızla bize renk kattığınız içingülücük esra sende üzülme be sevdiğimden diyorum ama pastırmayı daha çok seviyorum kusura bakmagülücük

kahkahakahkahahala pastırma dioifade
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SEVİNÇ
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insangülücük hürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum

Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosunsinirsinirsinirAyrımcılık söz konusu burdaTongueTongue:D

Aleni kıskançlık yapılıyo demek esraacık...

Hiçte bilesinirne kıskancammTongueTongue

Kıskanmıyonda niye sinirden tepiniyon o zaman hııııııııııııııııııı
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben yine tanımıyorum desem sevinci.ifadegülücük

benden kaynaklanıyo muhabbetimizin olmaması ama olmasını çok isterim.

allah yolunu açık etsin inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nisanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yine tanımıyorum desem sevinci.ifadegülücük

benden kaynaklanıyo muhabbetimizin olmaması ama olmasını çok isterim.

allah yolunu açık etsin inş.

Rabbim ömür verirse nasılsa buluruz muhabbet edicek vakit.
Çok teşekkür ederim senin de yolun hep açık olsun inşallah nisanurcuuum...
:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kelime bulamıyorum,kilitlendim vallahi dökemiyorum içimdekileri,Cevap Yazmak Zor Çok Zor...Diyebileceğim,Dile Getirebileceğim veya Şöyle Diyeyim,Bu Güzel Sevinç Ablama Yapabileceğim en Düzgün ve Doğru Cevap,Biraz Kolayına Kaçacak ama; ben ablamı çok seviyorum müthiş bir insan Allah ondan razı olsun Allah onu daima korusun inşAllah Amin..
sağolsun varolsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
by_physicist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kelime bulamıyorum,kilitlendim vallahi dökemiyorum içimdekileri,Cevap Yazmak Zor Çok Zor...Diyebileceğim,Dile Getirebileceğim veya Şöyle Diyeyim,Bu Güzel Sevinç Ablama Yapabileceğim en Düzgün ve Doğru Cevap,Biraz Kolayına Kaçacak ama; ben ablamı çok seviyorum müthiş bir insan Allah ondan razı olsun Allah onu daima korusun inşAllah Amin..
sağolsun varolsun..

Bu güzel yorum için çok teşekkür ediyorum kardeş.
Rabbim senide korusun ve razı olsun inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: SEVİNÇ
HENÜZ KENDİSİYLE SOHBET EDİP TANIŞACAK KADAR VAKİT BULAMADIĞIMIZ Bİ KARDEŞİMİZ.FORUMDA SEVDİDİĞİM ŞAHISLARDANgülücük YORUMLARINI BEĞENİYORUM.ALLAH'IN ÖMRÜ HAYATIN BOYUNCA GİTTİĞİN YOLU AYDIN ETMESİ DUASIYLA

SAYGILAR...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:12:45 PM, Düzenleyen: İlim_Yolcusu.
General
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HENÜZ KENDİSİYLE SOHBET EDİP TANIŞACAK KADAR VAKİT BULAMADIĞIMIZ Bİ KARDEŞİMİZ.FORUMDA SEVDİDİĞİM ŞAHISLARDANgülücük YORUMLARINI BEĞENİYORUM.ALLAH'IN ÖMRÜ HAYATIN BOYUNCA GİTTİĞİN YOLU AYDIN ETMESİ DUASIYLA

SAYGILAR...

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ayrıca sevilenler arsında olmak
sevindirdi beni.gülücük
Dualarına amiiin derim yürekten ve ben de senin dilerim.
Saygı bizden sevgili kardeşim...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
şu sitede en çok tanışmak istediğim insanlardan biri rosegul onu tanıyıp daha fazla yorumda bulunmak isterim tabi ki ..
iiki yolunu buraya düşürmüş Rabbim rosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.