You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: SEVİNÇ
Canımsın benim hayatımda iyi ki varsın dediklerimdensin ve unutulmayansın
benim yüreği güzelim...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SEVİNÇ
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç abla offff

ne dimki ben onun için onunla heer konuştuğumda

içime ılık bir şeyler akıveririr

ilk tanıştığımızdan beri çok güzel bir elktirik alıyorum ondan

resman çarptı beni

mütevazi ağır başlı bir okadarda şanssız

iyiler hep şansız oluyorya onunda şanşsızlığı bundan olsa gereküzgün

şair ablam o bneim ben onun gülyüzlüsüyüm oda benim yüzümü güldüren ablam benim iyiki tanımışım seni

iyiki varsın

hepte ol inş.iyiSmile

Senin sıcaklığından kaynaklanıyo o ılık şeyler aslında.
Bu güzellik hiç bitmesin isterim kuzuuuum.
İyi niyetimden vazgeçemiyorum işte buda benim en kötü huyum.
Sizin gibi sevenler varken şair olmamak mümkün mü?
Hep gülyüzünle ve gülenyüzünle yaşa inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SEVİNÇ
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:klişe bir laf olacak ama onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır...
bende bıraktığı izlenimler şöyle cana yakın sevecen duygusal narin bi o kadarda mizahi yönü gelişmiş birisi
tanıştığımızda bu yana bana gerçek anlamda ablalık yapmıştır onu üzmek en son düşüneceğim bir şey çünkü ben ona kıyamam kalbimde herzaman ayrı bir yeri var ablamın
yüzyüze görüşmeye can attığım birisikihkihSmile
eğer bi gün karşılaşırsak sıkı sıkı sarılacağım onaiyiSmile
bende ona şiirle karşılık vermek isterdim ve fakat onun kadar bu konuda başarılı değilim affına sığınıyorum ablacımhimmmmmmgülücük
seni tanıdığım için rabbime sosuz şükürler olsuniyiSmile
seni canı gönülden seviyorum iylikler gör inş.iyiSmile

Sana azda olsa yardımım olduysa ne mutlu bana.
Bir gün biyerlerde karşılaşabilmek dileğiyle bende seni seviyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SEVİNÇ
sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insangülücük hürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insangülücük hürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum

kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevinç sitenin ağır başlı ablalarından birisi. yorumları ve görüşlerini takdirle karşılıyorum çok saygı değer bir insangülücük hürmetlerimi sunuyor karşınızda 1 dakikalığına saygı duruşuna geçiyorum

YA EKREM YA VALLA YORUMLARINI OKUYUNCA MORALİM BOZUK OLDUĞUNDA DÜZELİYO HE SAĞOL KARDEŞ BEE kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Böyle güzel bir forum hediye ettiğin ve hayırlı şeyler öğrenmeme vesile olduğun için sana çok teşekkür ederim.
Ve bu güzel yorum karşısındagülücükasıl ben saygı duruşuna geçmek isterim
müsadenle...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi

Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosunsinirsinirsinirAyrımcılık söz konusu burdaTongueTongue:D
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Ona hürmetler sunuluoooo bana pastırmacının biri ünwanını mı layık görüosunsinirsinirsinirAyrımcılık söz konusu burdaTongueTongue:D

Aleni kıskançlık yapılıyo demek esraacık...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SEVİNÇ
bende size tşk ederim varlığınızla bize renk kattığınız içingülücük esra sende üzülme be sevdiğimden diyorum ama pastırmayı daha çok seviyorum kusura bakmagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.