You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: SAHRA
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkunc avartarım sayesinde senin gibi iyi ,çok mükembel ,insanlara deger veren ,sevdimi tam seven, duygusal biriyle tanışmak nasip oldu :DALLAH senden razı olsun actıgın konular çok güzel yorumların ise farklı o da ayrı bi güzellik katıyo :Dsana şahriş diomifade çünkü çok yakışıyo aslında sen bana ceset dedin diye diyom acıkcası bunuifade şaka bi yana seninle iyi ki tanışmışım ve her konuda yardımcı olmaya calışıyosun hakkını vermem lazım ALLAH razı olsun senden çokkk tşk ederim benim için yaptıkların ve inş. bundan sonra da yapacakların içiN NÜKET :Dçok uzattım galibaifade ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞ. ALLAH mutlugu hiç eksik etmez inş. :Dayrıca rekor kırmışsın en çok yorumlanan kişisin bu da sevildiginin degerli birisi oldugunun kanıtı bence Wink

öhöm öhöm çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin içingülücükkarizm

dualarına amin diyorumgülücük

vede evet biliyorum bu sitede beni seven çok bende onları seviyorumgülücük

yanlı gözümden kaçmadı reyyana şiir yazmışın hani benimki bu şiirde herkes es geçti beni sevinç ablaya duyurulur:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: SAHRA
Sahra benim için bu forumda olmazsa olmazlardan biridir.
Ben foruma ilk üye olduğum zamandan şu ana kadar hep bizlerleydi.
Hep bize bir büyüklük ablalık yaptı.
Kendisi forumun en kıymetli üyelerinden biridir.
Onu hep seveceğim ve sayacağım.
aklıma birçok şey geliyo aslında ama kelimelerin kifayesiz kaldığı bir durum şu an..
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ahanda sahra aplamWinkfala yorum yazdım mı htrlamıom.yazmıssamda olsun bi daha daha yazıom nolcakgülücük

cok sewip deger werdiim aplamdırgülücükcok sewerim sewiorum sewdim sewecemWinkhihiiigülücükhep mesguldür kendisii ee bos duranı Allah sewmessgülücük
nese fazla uztmayım Allah hep karsına ei insanlar cıkarsın aplammm......
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkunc avartarım sayesinde senin gibi iyi ,çok mükembel ,insanlara deger veren ,sevdimi tam seven, duygusal biriyle tanışmak nasip oldu :DALLAH senden razı olsun actıgın konular çok güzel yorumların ise farklı o da ayrı bi güzellik katıyo :Dsana şahriş diomifade çünkü çok yakışıyo aslında sen bana ceset dedin diye diyom acıkcası bunuifade şaka bi yana seninle iyi ki tanışmışım ve her konuda yardımcı olmaya calışıyosun hakkını vermem lazım ALLAH razı olsun senden çokkk tşk ederim benim için yaptıkların ve inş. bundan sonra da yapacakların içiN NÜKET :Dçok uzattım galibaifade ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞ. ALLAH mutlugu hiç eksik etmez inş. :Dayrıca rekor kırmışsın en çok yorumlanan kişisin bu da sevildiginin degerli birisi oldugunun kanıtı bence Wink

öhöm öhöm çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin içingülücükkarizm

dualarına amin diyorumgülücük

vede evet biliyorum bu sitede beni seven çok bende onları seviyorumgülücük

yanlı gözümden kaçmadı reyyana şiir yazmışın hani benimki bu şiirde herkes es geçti beni sevinç ablaya duyurulur:sırıtık:

kıskanma be TongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
artwinli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sahra benim için bu forumda olmazsa olmazlardan biridir.
Ben foruma ilk üye olduğum zamandan şu ana kadar hep bizlerleydi.
Hep bize bir büyüklük ablalık yaptı.
Kendisi forumun en kıymetli üyelerinden biridir.
Onu hep seveceğim ve sayacağım.
aklıma birçok şey geliyo aslında ama kelimelerin kifayesiz kaldığı bir durum şu an..

Allah razı olsun ablamgülücük

her zman çok saygıl oldun herkese karşı

rabbim yolunu her daim açık etsin inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahanda sahra aplamWinkfala yorum yazdım mı htrlamıom.yazmıssamda olsun bi daha daha yazıom nolcakgülücük

cok sewip deger werdiim aplamdırgülücükcok sewerim sewiorum sewdim sewecemWinkhihiiigülücükhep mesguldür kendisii ee bos duranı Allah sewmessgülücük
nese fazla uztmayım Allah hep karsına ei insanlar cıkarsın aplammm......

amin canım cümlemizi inş. bende seni seviyorum meşgeliyete gelince kusura bakmayın yawwwüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yok yaws olur mu hiç öle seyy ne kusuru aplamm Wink
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: SAHRA
(N)ükettir adı,ince, zarif, manalı sözlerdir anlamı
(Ü)züntü yakışmaz ona terk eder dramı
(K)aderini kabullenir etmez isyan kelamı
(E)zilmemektir zalimlere karşı tek meramı
(T)erketmeyecektir ALLAH a olan muhtaclıgını Wink

inş. begenmişsindir rosegul:Dancak bu kadar ilham geldi ifadebilmeyenler için sölüyom (MERAM:amaç,istek,maksat)....(KELAM:söz,kelime)...demek Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:07:24 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Kayıtsız
Cvp: SAHRA
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(N)ükettir adı,ince, zarif, manalı sözlerdir anlamı
(Ü)züntü yakışmaz ona terk eder dramı
(K)aderini kabullenir etmez isyan kelamı
(E)zilmemektir zalimlere karşı tek meramı
(T)erketmeyecektir ALLAH a olan muhtaclıgını Wink

inş. begenmişsindir rosegul:Dancak bu kadar ilham geldi ifadebilmeyenler için sölüyom (MERAM:amaç,istek,maksat)....(KELAM:söz,kelime)...demek Wink

şey cesetSad

çok sağol yaa ruh halimi bildin için bayağ bi oturmuş şiir

güzel olmuş yüreğine sağlıküzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.