You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SAHRA
sahra hakındaki düşüncelerini belirtmek için buyurun gülücük

İLK BEN DİYİM CANIM OFLUMA;

YAKLAŞIK 9 AYDIR TANIYORUM KENDİSİNİ SAMİMİ,SEVECEN,AÇIK SÖZLÜ,AZ BİRAZDA DELİ gülücük TENCERE KAPAK BULDUK BİRBİRİMİZİ gülücük

NETTEN ARKADAŞLIK DOSTLUK KURULMAZ DİYENLER VAR YA GELSİNDE GÖRSÜNLER KURULURMUYMUŞ KURULMAZMIYMIŞ

İYİKİ TANIDIM SENİ CANIM BENİM iyiSmileiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: SAHRA
ay ay nüketcime gelmıs sıragülücük o bıcırık ya inatcı aynı zmanda ıyıkı tanmısım seni hemsom benımm gülücük bıraz yag cekılsın sonra kotu dununcelrımı yazcam kihkihTongue
saka bı yana cok severım kendısını iyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: SAHRA
REYYAN BİRAZ DEMİŞ AMA TAM DELİSİN SEN KIZIM HE Bİ DE AZ KANDIRIKCI DEĞİLSİN SEN AZ KANDIRMADIN BENİ GICIK NOLCAKhırrrrrrrTongueSmile

BİRAZDA BARİ İYİ YÖNLERİNİ SÖLEYİM GERÇİ YOKTA NEYSEgülücük
DOBRA Bİ KIZDIR KENDİSİ VALLA ONLA LAF EBELİĞİNE GİRİŞİLMEZ ALTTA KALIRSINIZTonguegülücük

SEVERİM KENDİSİNİ İYİDİR HASTIR DELİ DOLUDUR ÖLE Bİ KIZ İŞTEgülücük

İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ iyiSmileiyiSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
RE: SAHRA
oflu nasıl desem acaba kendisi aslen venüs lüdür ordan dünya ya sürgune gelmiştir...
sürgün nedeni ise aklına gelen ilk şeyi söylemsi nedne olmuştur..

ama dünyadaki miyadi dolamk uzredir...

kendisinde söyle bir özür bekliyorum bir dunyalı olarak geçi olarak siz dünyalılara verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim,demesi biz dunya lıların gunlunu almış olurdu.....

hersey bir yana bu gunlerde çok sevmeye başialdım bu venuslu yu allah başımzdan eksik etmesininş.

(acba yanlış bir dua mı ettim...)Smile
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra hakındaki düşüncelerini belirtmek için buyurun gülücük

İLK BEN DİYİM CANIM OFLUMA;

YAKLAŞIK 9 AYDIR TANIYORUM KENDİSİNİ SAMİMİ,SEVECEN,AÇIK SÖZLÜ,AZ BİRAZDA DELİ gülücük TENCERE KAPAK BULDUK BİRBİRİMİZİ gülücük

NETTEN ARKADAŞLIK DOSTLUK KURULMAZ DİYENLER VAR YA GELSİNDE GÖRSÜNLER KURULURMUYMUŞ KURULMAZMIYMIŞ

İYİKİ TANIDIM SENİ CANIM BENİM iyiSmileiyiSmile

iki deli bulduk biribirimizigülücük

evet aynen katılıyorum sana nette arkadaşlık olurmu diye soranlara ikimiz güzel bir cevap oluruz bence...

bende iyiki tanıdım seni canım benimiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:REYYAN BİRAZ DEMİŞ AMA TAM DELİSİN SEN KIZIM HE Bİ DE AZ KANDIRIKCI DEĞİLSİN SEN AZ KANDIRMADIN BENİ GICIK NOLCAKhırrrrrrrTongueSmile

BİRAZDA BARİ İYİ YÖNLERİNİ SÖLEYİM GERÇİ YOKTA NEYSEgülücük
DOBRA Bİ KIZDIR KENDİSİ VALLA ONLA LAF EBELİĞİNE GİRİŞİLMEZ ALTTA KALIRSINIZTonguegülücük

SEVERİM KENDİSİNİ İYİDİR HASTIR DELİ DOLUDUR ÖLE Bİ KIZ İŞTEgülücük

İYİKİ TANIMIŞIM KIZ SENİ iyiSmileiyiSmile

hepiniz kopya çekimişiniz heppiniz deli diyonuz bana...üzgün

kız kandırmak değil hepücüsü şakaydıok

laf ebeliğine girilmez diyon öte yandan saataşmdanda durmuyosunTongue

bende iyiki tanıdım gülüm seniiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: SAHRA
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ay nüketcime gelmıs sıragülücük o bıcırık ya inatcı aynı zmanda ıyıkı tanmısım seni hemsom benımm gülücük bıraz yag cekılsın sonra kotu dununcelrımı yazcam kihkihTongue
saka bı yana cok severım kendısını iyiSmile

evet canım bana geldi sıra böle bir şeye girmekle iyimi ettim bilmedim şimdibööögülücük

ne yazcan kız kötü kötü benim kötü bi yanımmı var meleğim ben melekok

bende iyiki tanıdım seni kedi kızım benimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: SAHRA
mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oflu nasıl desem acaba kendisi aslen venüs lüdür ordan dünya ya sürgune gelmiştir...
sürgün nedeni ise aklına gelen ilk şeyi söylemsi nedne olmuştur..

ama dünyadaki miyadi dolamk uzredir...

kendisinde söyle bir özür bekliyorum bir dunyalı olarak geçi olarak siz dünyalılara verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim,demesi biz dunya lıların gunlunu almış olurdu.....

hersey bir yana bu gunlerde çok sevmeye başialdım bu venuslu yu allah başımzdan eksik etmesininş.

(acba yanlış bir dua mı ettim...)Smile

hırrrrrrrhırrrrrrrhırrrrrrr

veysi ordann sürgün edilmedim kaçtım bikere bırakmıyolardı beni

burdan gitmeme gelince gitmeyi düşünmüyorum uzun bir zaman burdayımTongue

sevmeye gelince sen beni sevmeye başlamıssın ben senin babanıda sevmezdim...senide halada sevmiyomTongue

duana gelelim...aklın başına geliyogülücük

icýnicýniyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepiniz kopya çekimişiniz heppiniz deli diyonuz bana...üzgün

kız kandırmak değil hepücüsü şakaydıok

laf ebeliğine girilmez diyon öte yandan saataşmdanda durmuyosunTongue

bende iyiki tanıdım gülüm seniiyiSmile

ne kopyası kız zaten ölesin canım benimmmm

he he şakaydı hepsi dimiTongueSmile

aaaa sataşmadan olur mu Smile

oy canum benüm seviyom kız seni beniyiSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

tarfi etmem gerek yok

o zaten son derece açıkca kendini ortaya koyan cesur gözüpek biriyes

her haliyle sever güvenirim oflumu iyiSmile
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.