Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SAHRA
SAHRA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla dün gece ne maç izledim ne televizyona baktım kaç kaç bitti bilmiyorum
sonucu gözü kapalı bilmişinde onaylama gereği duymmaışın ne güzel
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

içindeki çocuğun hiç bir zaman yaşlanmayacağı benim için her koşulda değerli olan müstesna insan............iyi
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu tanıdığım için şanslı hisstteiğim söylemek istediğini rahatça ifade edn beni her zaman her yerde keklemeyi başaraniçindeki çocuğun hiç bir zaman yaşlanmayacağı benim için her koşulda değerli olan müstesna insan............iyi
içimdeki çocuğun yaşlanacağını bende asla düşünmüyorum....
sende müstesna insanlardansın emin ol
iyi
eş anlamlisi çok insan
biras geç kaldim ama sebebi malum biliyorsun..nette tanidiğim ilk insanlardan bir tanesi..insan demek eksik olur dost canlisi..bana az ve öz konuşup dostluğun ve muhabbetin tadina bir kez daha varmamı sağlayan can kiz..seni ne kadar çok sevdiğimi dağlara taşlara yazsam yine de ifadelerim eksik kalır..
kalbimde sana karşi tereddütün zerresi dahi yok bunu bilesin...Rabbim bu verdiğin güveni ve muhabbetini benden eksik etmesin inşallah..dostluğun ve en önemlisi yanimda olduğunu her zaman bana hissettirdiğin için Allah razı olsun senden...
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra yani oflummm yani hemşomeş anlamlisi çok insan
biras geç kaldim ama sebebi malum biliyorsun..
nette tanidiğim ilk insanlardan bir tanesi..insan demek eksik olur dost canlisi..bana az ve öz konuşup dostluğun ve muhabbetin tadina bir kez daha varmamı sağlayan can kiz..seni ne kadar çok sevdiğimi dağlara taşlara yazsam yine de ifadelerim eksik kalır..
kalbimde sana karşi tereddütün zerresi dahi yok bunu bilesin...Rabbim bu verdiğin güveni ve muhabbetini benden eksik etmesin inşallah..dostluğun ve en önemlisi yanimda olduğunu her zaman bana hissettirdiğin için Allah razı olsun senden...
canımsın bu msj sabah okumuştum yalan söylemiyorum bilirsin beni vallahi gözlerim doldu bilirsin sulu gözüm...
şu net ortamında tanıyıp değer verdiğim ender insnlardansın ...
bende seni çok seviyorum canım benim...
ALLAH ayırmasın bizi inş.iyi

ben gerçi yeniyim ama onun çok sıcak kanlı bir insan olduğunu öğrendim
kendisiyle dün tanıştım gerçekten sohbet canlısı biri
eleştirileri yıkıcı değil yapıcı yönden bu forumda sahra ve onun gibileri oldukça
bu forumdaki sevgi ve muhabbet böyle sıcak bir ortamda devam eder
OKANLI.......
![[Resim: paylas1ck.gif]](http://img504.imageshack.us/img504/2509/paylas1ck.gif)
iyi kızdır kerata :D:D
şaka bi yana forumda ilk tanıştığım ABLAMDIR
çok sewiyorum kendisini bana ettiği laflara rağmen hırrrrrrr
Düşünceli hareket eder.
Lafı insanın ağzına tıkar.
biraz Kaçıktır [olcak o kadar]
Sevdimi Tam Sewer Cinsindendir

çok seviom kendisini..
to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm
ben gerçi yeniyim ama onun çok sıcak kanlı bir insan olduğunu öğrendim
kendisiyle dün tanıştım gerçekten sohbet canlısı biri
eleştirileri yıkıcı değil yapıcı yönden bu forumda sahra ve onun gibileri oldukça
bu forumdaki sevgi ve muhabbet böyle sıcak bir ortamda devam eder
sohbet canlısı sohbet canlısı gevezemiyim neyim yav

sağolsın şahin emin ol sen sıcak kanlı olmasaydın ben sıcak kanlı olmazdım karşımdakinin bana karşı olan tavrı çok önemlidir benim için soğuksa soğuk olurum sıcaksa sıcak
bbunlar sanaiyi
gizli özne Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm sahraaa..
iyi kızdır kerata :D:D
şaka bi yana forumda ilk tanıştığım ABLAMDIR
çok sewiyorum kendisini bana ettiği laflara rağmen hırrrrrrr
Düşünceli hareket eder.
Lafı insanın ağzına tıkar.
biraz Kaçıktır [olcak o kadar]
Sevdimi Tam Sewer Cinsindendir
çok seviom kendisini..
hepsi tamamda ben sana ne laf ettim be ayşem
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi