You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Emekli Üye
Cvp: RE: SAHRA
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ay nüketcime gelmıs sıragülücük o bıcırık ya inatcı aynı zmanda ıyıkı tanmısım seni hemsom benımm gülücük bıraz yag cekılsın sonra kotu dununcelrımı yazcam kihkihTongue
saka bı yana cok severım kendısını iyiSmile

evet canım bana geldi sıra böle bir şeye girmekle iyimi ettim bilmedim şimdibööögülücük

ne yazcan kız kötü kötü benim kötü bi yanımmı var meleğim ben melekok

bende iyiki tanıdım seni kedi kızım benimgülücük

şaka bı yana diye yazmısım dımı hıh hırrrrrrr kotu huyunu goredık hunuzgülücük gorursem yazarım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: SAHRA
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
tarfi etmem gerek yok

o zaten son derece açıkca kendini ortaya koyan cesur gözüpek biriyes

her haliyle sever güvenirim oflumu iyiSmile

eyvallah ablam sağolsın...örnek alın örnekTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: SAHRA
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ay nüketcime gelmıs sıragülücük o bıcırık ya inatcı aynı zmanda ıyıkı tanmısım seni hemsom benımm gülücük bıraz yag cekılsın sonra kotu dununcelrımı yazcam kihkihTongue
saka bı yana cok severım kendısını iyiSmile

evet canım bana geldi sıra böle bir şeye girmekle iyimi ettim bilmedim şimdibööögülücük

ne yazcan kız kötü kötü benim kötü bi yanımmı var meleğim ben melekok

bende iyiki tanıdım seni kedi kızım benimgülücük

şaka bı yana diye yazmısım dımı hıh hırrrrrrr kotu huyunu goredık hunuzgülücük gorursem yazarım gülücük

bende kötü huy ne gezer inattan başka ha bide pire için yorgan yakmakgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
OOOooo maşallah vallahi, bana diyecek söz kalmamış. Oflumu severim çok fazla muhabeete girmesekte muhabbete başaldığımız sırada kahkahalar kopuyor espirielr peşpeşe takip ediyor birbirinigülücük EEeee boşuna hemşo değiliz dimigülücük kafadar bir arakadştır kendisi severim ekratayı, akılı ama uslu değil sanırsam yaramazlık yapıyormuş benim gibi ama ziyanı yok arada yaramazlıkalr iyi gelir insana hayatın eğlencesidr. Demek ki oflum eğlenceli de birisi anlaşılan. Evet samimi arakdaşlıklar kuruyor gördüğüm kadarı ile. REyan ile dostulukalrı depreşmiş hoş vakit geçiriler ama darısı bizimde başımıza olsun olur mu gülücük sonra hamarat bir kızımızdır kendisi. Birtane pire için yorganı gözden çıkarıyormuş duyduğuma göre. Velhasıl kelam ben oflumu severim ilk görüşte sevdim kanm kaynadı tamamdır bu iş. yes Her eve lazım bir tanegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOOooo maşallah vallahi, bana diyecek söz kalmamış. Oflumu severim çok fazla muhabeete girmesekte muhabbete başaldığımız sırada kahkahalar kopuyor espirielr peşpeşe takip ediyor birbirinigülücük EEeee boşuna hemşo değiliz dimigülücük kafadar bir arakadştır kendisi severim ekratayı, akılı ama uslu değil sanırsam yaramazlık yapıyormuş benim gibi ama ziyanı yok arada yaramazlıkalr iyi gelir insana hayatın eğlencesidr. Demek ki oflum eğlenceli de birisi anlaşılan. Evet samimi arakdaşlıklar kuruyor gördüğüm kadarı ile. REyan ile dostulukalrı depreşmiş hoş vakit geçiriler ama darısı bizimde başımıza olsun olur mu gülücük sonra hamarat bir kızımızdır kendisi. Birtane pire için yorganı gözden çıkarıyormuş duyduğuma göre. Velhasıl kelam ben oflumu severim ilk görüşte sevdim kanm kaynadı tamamdır bu iş. yes Her eve lazım bir tanegülücük

hunharca mutluyum bunları senden duymak güzel...

artık deli olmadığımı idda etmiyorum biraz var galibagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Adını duyduğumda yüreğim sıcacık oluveriyo bunu ifade etmek çok güç.
Samimi,sevecen ve yardım sever kişiliğiyle forumda gözdelerimden biri benim için.
Yaşça küçük olmasına rağmen olgun,aklı başında ve sıcaklığıyla etkileyici bir edası var.
Onu sarmalayıp sıcaklığını yakından hissetmek isterdim mümkün olsaydı.üzgün
Kısacası gül yüzlü kuzum sahram benim...

(şşiiiişştt mehmeeeet ilişmeyin benim gül yüzlüme forumu karıştırırım bak
hiç şakam yok uf yaparım hepinizi)yes
icýnicýn
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2008, Saat:07:53 PM, Düzenleyen: AvŞaR:).
Kayıtsız
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adını duyduğumda yüreğim sıcacık oluveriyo bunu ifade etmek çok güç.
Samimi,sevecen ve yardım sever kişiliğiyle forumda gözdelerimden biri benim için.
Yaşça küçük olmasına rağmen olgun,aklı başında ve sıcaklığıyla etkileyici bir edası var.
Onu sarmalayıp sıcaklığını yakından hissetmek isterdim mümkün olsaydı.üzgün
Kısacası gül yüzlü kuzum sahram benim...

(şşiiiişştt mehmeeeet ilişmeyin benim gül yüzlüme forumu karıştırırım bak
hiç şakam yok uf yaparım hepinizi)yes
icýnicýn

hiiiiiiiiiiiii

ablam benim ne yaptın sen yağğğğüzgün

valla şımartacaksın beni...

çok sağol ablam şuna olgun demesk yaşlı duruyo gerçekçi diyelimgülücük

emin ol bende sana sarılmak isterdim sağolsın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sahra noluo hıh sus beSmileböğğgülücük

ne oldu kız kıskandınmıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.