_TRANSLATOR_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra kardesimizde gercekten cok iyidir
espiriden anlar ... arada espiri falan yapar...hehehehehe
ama en onemlisi icinde asla kotuluk beslemez
bak kısa zamanda tanımışın beni cihat aferim sana
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
_TRANSLATOR_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra kardesimizde gercekten cok iyidir
espiriden anlar ... arada espiri falan yapar...hehehehehe
ama en onemlisi icinde asla kotuluk beslemez
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM BENİM ONU SAMİ YUSUFUN KONSERİNDE TANIDIM BİRBİRİMİZE GÜLÜCÜK ATIP DURDUK ÇOK SICAK KANLISIN , SEVECEN , BAYRAM ŞEKERİM BENİM , CESUR , HAKSIZLIĞA TAHAMMÜL EDEMİYOR , TAM BİR KARADENİZ KIZI , G
ÖZÜ PEK MAŞALLAH
OFLU FAZLACA AÇIK SÖZLÜ ZATEN BAŞINA NE GELİYOSA DİLİNDEN GELİYO...
CANIM SENİ ÇOK SEVİYOM

_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisi cok iyi bir kardesimiz yada ben boyle tanidim
Allah razi olsun her konuda bize yadimci olan sikilmadan
usanmadan uyelerle ilgilenen.Arada bir inatciligida tutsa :sırıtık:
benim sevdigim biri sonucta
forumumuzun gulu diyelim kisaca
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok sakin bi arkadaş. yada ben öyle zannediyorum.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çünkü çok yakışıyo aslında sen bana ceset dedin diye diyom acıkcası bunu
şaka bi yana seninle iyi ki tanışmışım ve her konuda yardımcı olmaya calışıyosun hakkını vermem lazım ALLAH razı olsun senden çokkk tşk ederim benim için yaptıkların ve inş. bundan sonra da yapacakların içiN NÜKET :Dçok uzattım galiba
ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞ. ALLAH mutlugu hiç eksik etmez inş. :Dayrıca rekor kırmışsın en çok yorumlanan kişisin bu da sevildiginin degerli birisi oldugunun kanıtı bence
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.