You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: SAHRA
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:isabetli olmuş ozaman oflumun aynindanhahahahahahaaSmilegülücük

kihkihkihgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
RE: SAHRA
Sahra sahra sahra... Bir delikız sahra karadenizin hırçın kızı sahra sahrada sahragülücük) ama iyidir bea sahra valla iyi kızdır yardımcı olmayı sever inasnları sever dostlarını sever tanıdıım kadarıyla tabi Allah kalbine göre versin ne dielim evet sahra hanım şerefine bir nutukda ben attım SAYGILARRRRRR
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: SAHRA
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sahra sahra sahra... Bir delikız sahra karadenizin hırçın kızı sahra sahrada sahragülücük) ama iyidir bea sahra valla iyi kızdır yardımcı olmayı sever inasnları sever dostlarını sever tanıdıım kadarıyla tabi Allah kalbine göre versin ne dielim evet sahra hanım şerefine bir nutukda ben attım SAYGILARRRRRR

sahra sahra sahra adımı ezbirliyo yaww sanki

hırçın yardım sever insancıl bak tanımışın beni epeyce

inadımı unutma lütfenTongue

sağol osman:.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
SAHRA MI ?himmmmmm???
ÖNCELİKLE ÇOK MERAKLI ,SONRA BİRAZ TIMARHANELİK Bİ YAPISI VAR HERALDEkihkihSmile
SONRA BAYA DA Bİ İNATÇITongue
DİĞER YÖNÜNÜ ELE ALALIM BİDE SICAKKANLI ÇOĞU ZAMAN POZİTİF DÜŞÜNCELİ İYİ BİR PAYLAŞIMCI BU KADAR YETER YAkarizm

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ayy sahraaaaaa nüket ablaacığım gülücük
ilk geldiğimde kendisiyle papaz olmuştuk ama her halinden belli çok deli dolu biri olduğu snra nsl olduysa anlamadım aramız düzeldiii
eeee ben sıcak kanlı oluncaaSmilegülücük
artık itiraf edebilirim çok seviyorum klendisini her ne kadar asabi görünsede yolcunun da dedği gibi tımarhanelik yapısı var Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA MI ?himmmmmm???
ÖNCELİKLE ÇOK MERAKLI ,SONRA BİRAZ TIMARHANELİK Bİ YAPISI VAR HERALDEkihkihSmile
DİĞER YÖNÜNÜ ELE ALALIM BİDE SICAKKANLI ÇOĞU ZAMAN POZİTİF DÜŞÜNCELİ İYİ BİR PAYLAŞIMCI BU KADAR YETER YAkarizm

diyosun tmm az buçuk delilik var ama tımathanelik dilim yawwüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy sahraaaaaa nüket ablaacığım gülücük
ilk geldiğimde kendisiyle papaz olmuştuk ama her halinden belli çok deli dolu biri olduğu snra nsl olduysa anlamadım aramız düzeldiii
eeee ben sıcak kanlı oluncaaSmilegülücük
artık itiraf edebilirim çok seviyorum klendisini her ne kadar asabi görünsede yolcunun da dedği gibi tımarhanelik yapısı var Smilegülücük

bende seni seviyorum canım beraber gitcez o tımarhaneye meraklanma gülüm benimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ŞİMDİ DİREKT OLARAK DELİLİK VAR DESEM AYIP OLACAK O YÜZDEN DOLAYLI YÖNDEN AKTARAYIM DEDİYDİM BİLMEM AAAANATA BİLDİM Mİ?Smile

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ŞİMDİ DİREKT OLARAK DELİLİK VAR DESEM AYIP OLACAK O YÜZDEN DOLAYLI YÖNDEN AKTARAYIM DEDİYDİM BİLMEM AAAANATA BİLDİM Mİ?Smile

giderken sizide beraberimde görürcem oraya korkmayın siz hepimize yer var forumcak ordayızTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.