Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cana yakın sevgi arsızı küçüğüm benim
bana, her sevgiyi kanıksamış da önemini kaybetmek üzereyken dokundun sımsıcak
ve hatırlattın sebepsizce fedakarca karşılık beklemeksizin sevmeyi yeniden
karşındakine bağlı değil, sadece kendinden hemhal bir duyguyla sarmayı karşındakini
ewt unutmak üzereydim değerini
ve sen hatırlattın
çok önemlisin benim için bu anlamda
bir kere demiştim sana "sen bana Rabbim im en son lütfusun" diye
samimiydim ve hala da öyle, sonuncu değil ama lütuflardansın en çok şükrettiğim
seviyorum seni masumiyetini içtenliğini almayı beklemeden vericiliğini
seni
seni sen yapan güzelliklerinle seni
herkes sana deli demiş ama
bu sadece sıradışılığına bir vurgu biliosun
gördüğüm tanıdığım en sosyal zekası yüksek insanlardan birisin sen
hep böyle kal ruhen...
seni hayatım boyunca unutmayacağım farklı, nev-i şahsına munhasır bir sevgi böcüğü olarak hatırlıycam...
dualarında beni de unutma lütfen...
ablan (ya da nasıl sıfatlandırıyorsan )sevim zeynep...

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaa ne ayıp gidip sofrayı kendin hazırlasana hazır yiyici seni
burda kim çene çalcak dimi
annemi kaplıcalara gönderdim yalnızım diye bir haftadır yemeğe çağırıyor konu komşu hısım akraba reyyancım
ee bu sakar yemek yapamaz yapsada yakar diye düşünüyorlar tevekkeli
bugün börek yaptım diyen balık yaptım diyen gel diyo
eee sen olsan kaçırır mısın canım
beceriksiz olmak da ayrı bir lütuf Allah tan
EE NEDEN ÇAĞIRIYOLAR BELLİ EVİ YAKARSIN FALAN ALLAH MUHAFAZA OLAN KOMŞULARA OLUR İŞİ BEDAVAYA GETİRİYOLAR İŞTE
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun ablacığım herkese ablam derim ama sana hep sevim ablacığım demişimdir yorumun o kadar güzelkii çok tşk ablacığım o söz bnm aklımdan hiç çıkmaz ablam yauw evet 'rabb imin son lütfusun' demiştin sayemde sitedeki herkese böle dedim sevim ablam bana böyle diyooo
seni çokk seviyorum ablacığımm iyiki varsın
he ya herkes deli dolu demiş ama ama şakasına tabii yoksa oyarım onları
iyiki varsın bendeki özel yerini biliyosun dimi
hep burda kal ve son bi tavsiyem EVLENME ablacığım

daha geciktirecek olursam sonuç kötü olacak

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİM ABLAMMM BİTANESIN YAUWW BEN DE İSTİYORUM O YEMEKLERDEN
SENİN YAPTIĞIN YEMEKLERE REYO KURBAN OLSUN

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ben seni sevmeyeyimde kimi seveyim piskopat ruhlum valla bıcırıksın kız sen öpecem valla içimden geldi mucx

erkek oldugunu sanıyodum ama erketen farkın yok maşallah delikanlı birisin
ayrıca tam kafa dengi birisin +antifeministsin +hem mutlusun+delilikde var +daha ne yazayım kaptırdın kendini gidiyon bitti bu kadar alowwwwwww bitti kız
ALLAH senin mutlulugunu daim etsin çok pozitifsin yaw
...Cesses
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra ilk tanışmamız ismini yalnış yazdım diye oldu fırca yemiştim yalnış yazma dieerkek oldugunu sanıyodum ama erketen farkın yok maşallah delikanlı birisin
ayrıca tam kafa dengi birisin +antifeministsin +hem mutlusun+delilikde var +daha ne yazayım kaptırdın kendini gidiyon bitti bu kadar alowwwwwww bitti kız
ALLAH senin mutlulugunu daim etsin çok pozitifsin yaw
...Cesses

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.