gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delidir ne yapsa yerıdır
kübraaa
google asıklar tepesıı nihohohohohoh
anladın sen
iltifatkarın için saol şekerim

şafak seni çok severim bilirim çaktırmasana oğlum
anladım atbii 
ahh ahhh az çıkmadık o tepeye biz

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delidir ne yapsa yerıdır
kübraaa
google asıklar tepesıı nihohohohohoh
anladın sen

anladım atbii 

semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::D:D:D yoqq ama ben küpprayı çok sewdim yeni üyeyim ama sewdimişte elimde deill..demi küpppram....???sewilmicek de deil...aynı kafadanıss heraldegaliba sanırsaaamm....D:D:D
huyum kurusun iştee herkes sever benii 

(bunu sezdim sende cnm)

bi yere gidemezsin benden söylemesi
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo kobra mı?
deli,dolu...vs
ama çok tatıdır dertten tasadan anlayan kolay kolay dostlarını unutmayan unutulsa bile...(bunu sezdim sende cnm)
kocaman öptüm...
bu arada seneye hangi dersaneye gidiyosun
o netlerleeebi yere gidemezsin benden söylemesi

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo kobra mı?
deli,dolu...vs
ama çok tatıdır dertten tasadan anlayan kolay kolay dostlarını unutmayan unutulsa bile...(bunu sezdim sende cnm)
kocaman öptüm...
bu arada seneye hangi dersaneye gidiyosun
o netlerleee bi yere gidemezsin benden söylemesi
sitede bana kobra deyerek kafamın tasını attırmayı başarabiliyosun ama bu konuda sana reyyana bi de simaya izin var di,ğerleri demesin
ben siteye o kadar foto attım korkmayan tek kişi sensin ASESENA
tşk yorum için ama yıne beni çileden çıkardın ye helal olsun oğlum asesena bu netlerle senın yanına bile gelirim bea
inşallah seneye konyadayım ohh hayalı bile güzell valla
ben de snei öptum asesenam hep böyle kal nolur..
senınle tanıştığıma çok memnunum

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.