You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: QBRA
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuan baskı altındayım bu yazıyı yazarken boğazıma bıçağı daaydı ya kanın ya da kobran diye onun en sevdiği kan grubundan olmamda ayrı bi dert:
kobradan korkulur yaw yanında kırmızı olan hiç bi şeyden bahsetmeyin mazallah...
kaç kişinin kanına girdin kız
benimde canıma kanıma girdin be kobra
birde şu var senin forum akoyduğun canlı kanlı fotolar varya devam et sende olmasan kime böğğğğğ öğğ iğrençsin diyeceğiz dimi ama
kobraya takılmaya bayılıyorum insan sevdiğiyle uğraşır be kobra
iki deli birbirimizi idare edeceğiz artık sen kanlı deli ben canlıkahkaha

şaka bi yana tanıdığım için çok mutlu olduğum birisi ablan seni çok seviyo kübracım her zaman iylikler gör inş.rosegul

simayım çok sağol ya içime su serptin gülücük
sen sitede ilk tanıdıklarımdansın ama ismini en son öğrendiğimsin ifade
ya öle bişeyler yazmışsın ki benden günah gitti oğlum Kizgin buluşmaya sen de gel zten 1 aydır açım hiç av bulamadım

senin kan grubunu da çok severim biliyosun..

o fotoların devamı gelecok simaoşşş ve bu sefer sen de 3,5 atacaksın hehe gülücük

deli cesareti var kız bende korkmamkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: QBRA
Pufs birileri hakkında yorum yazmayı pek sevmiyorum ama gülücük severim kendisini..Yaptıklarına kızmadıgım ender insanlardan...Temiz kalpli oldugunu bildigim için olsa gerek...ilk konustugumuzda büyük biri sanmıstım gülücük...Abla bile dicektim Tongue..Ama baktım cocuktan da beter :D...Neşeli insanları cok sevdiğim için çabuk kanım ısındı kendisine...Artık ailenin şımarık kızı gibi geliyor bana :D...Ama aramızda olmana sevindim...Vesile olanlardan A.R.olsun Wink.

Sevgilerle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pufs birileri hakkında yorum yazmayı pek sevmiyorum ama gülücük severim kendisini..Yaptıklarına kızmadıgım ender insanlardan...Temiz kalpli oldugunu bildigim için olsa gerek...ilk konustugumuzda büyük biri sanmıstım ...Abla bile dicektim Tongue..Ama baktım cocuktan da beter ..Neşeli insanları cok sevdiğim için çabuk kanım ısındı kendisine...Artık ailenin şımarık kızı gibi geliyor bana :D...Ama aramızda olmana sevindim...Vesile olanlardan A.R.olsun Wink.

Sevgilerle...

ayy serhat abi saol yauw gülücük ben de seni ilk tanıştığımzda çoluk çocuk sanmştım gülücük
senin normalde asabi bi kişiliğin var galiba yani sert birisin gülücük bunu düşünerekten her dediğine gülüyom deli sanmşsındır heralde kızmadığın için saol gülücük
ben de tanıştığıma memnun oldum yorum yap diye başının etini yedim gülücük
tşk yorum için gülerek ayrılayım ben yine gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2008, Saat:04:25 PM, Düzenleyen: Qbra.
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Qbra]
[quote=simayım]

deli cesareti var kız bende korkmamkahkaha

bak o doğrudur iştee Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: QBRA
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah hayırlı uzun ömür versin gülücük

terocuğum doğum günüm değil yauw
en çok sevilen üyeye böyle başlık açılıyo Smilegülücük

şaka şaka en çok msj yazana açılıy bu başlık ve herkes görüşünü yazıyo o kişi hakında

mesela sen de bnm için ayy çok sevdim kız seni iyiki varsın gülücük gibi şeyler demek istersen yaz buraya canıkom gülücükhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süper birisi o koskomik biri..halay herzaman beni gülmekten öldüren biri ölüp ölüp diriliyorum yaa.. Tonguekahkaha

O forumun Qbrası,forumun en matrağı..karizmagülücük

waowwww iltifata bak beaa sağol taha demek seni öldürüp diriltiyorumgülücük
görürsün sen ölmeyi dirilmeyiSmile
senin de sohbetlerin çok hoş saol dertlşmk falan,, gülücük
kahkahasnde sağol..halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
anladım
seni tanımam etmem
ama iyi birisindir muhakkak
yani en azında öyle gözüküyosundur
gerçek hayatta nasılsındır Allah bilir
sanalda herkes iyi
herkes komedyen
herkes dindar
ama sen öylesin demiyorum
sen süpersin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: QBRA
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım
seni tanımam etmem
ama iyi birisindir muhakkak
yani en azında öyle gözüküyosundur
gerçek hayatta nasılsındır Allah bilir
sanalda herkes iyi
herkes komedyen
herkes dindar
ama sen öylesin demiyorum
sen süpersin gülücük

vay süper tam kafiyeli güzel uymuş..alkışSmile yarışmaya sende katıl:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
saol yauw
hea süperwomen ımdır ben
süpermen in dişi si
ama ii bi benzetme değil sen bana vampirella ya da drakula desen daha ii gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.