You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
Cvp: RE: QBRA
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iidir hoştur gülücük

sağol rufum yauw
uzun uzun yorum yapmana gerek yoktu Smilegülücük oku oku bitmiyo biri özet yapsın bunu bana Smilegülücük

sağol tatlım sen benden yaşça büyükmüşsün yeni öğrendim yauwgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: QBRA
vayy qbra kanka biz yersiz yurtsuz kaldık sen kendine meqan yapmışın :Dçok ii biridir saolsun sitede çok güzel karşıladı beni kardeşim gibi severim kankamı
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy qbra kanka biz yersiz yurtsuz kaldık sen kendine meqan yapmışın :Dçok ii biridir saolsun sitede çok güzel karşıladı beni kardeşim gibi severim kankamı

yauw ölyımdır ayıptr söylemesi hea burası benım mekan kuralalrı ben koyarımgülücük
ya saol kanks ya bn de senı severım hea gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2008, Saat:02:50 PM, Düzenleyen: Qbra.
KENDİ DÜŞÜNCELERİNLE HAREKET ETMELİSİN !!. yorumların güzel. en azından forma nasıl paylaşım yapılır biz yenilere örnek oluyorsun. ama birilerini ortada bırakarak yardım edemezsin. bu düşüncemide değerlendirirsin insallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: QBRA
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kübiş deli doludur ama sevecendir nette tanıdım kendini ama severim keretayıgülücük her ne kadar başımın belası olsada o tatlılarından oluyor biraz

bu başlığı açıyım diye başımın etini yedi buyur açıtım gözün aydın olsun gülücük

tatlım benim seviyorum kız seni öptüm seni zır delim benim gülücük

bana deli diyen kişiden söz etmek istiyorum senınle bakırköyde aynı koğuşu paylaştık reyocum unutma ifade
ben de seni çok seviyorum sana çok takılıyorum başını biraz şişiriyorum özllkle msn de ama affet canikom sevdiğimden valla
bi de benim çoğu yaramazlklarımın üstesinden sen geliyosun gülücük emeğin büyük cicim

ya nette tanıdım diyosunda reyo ya hani buluşacaktık sitedekilerle öss den snra noldu o iş yattımı beagülücük

hms son olarak ya nıye herkese başlığımı aç dediğimi söyleyıp bni rencide edıyosunKizgin
karizmamı sıfırladın reyocum yauwSmilegülücük

TMM AYARLAYALIM BİGÜN BULUŞALIM BAKALIM NAPCAZ SENLE DELİ KIZ Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİLDĞİMİZ DELİgülücük

hayır bildiğimz deli senin gibi sahra ben bilmediğinz delilerdenim :D:D:D
anam iltifatlara bak bea:D

reyo yauw sen bi buluşmaya gel gösterırım delilik nsl oluyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
VALLA ÖVMEK GİBİ OLMASIN AMA YEĞENİM BAKIRKÖYDEKİLERİ BİLE DİZE GETİRİR kahkaha

DELİLERİN EFENDİSİgülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: QBRA
ifadekahkahadeliceifadeTongue böle birisi iştehalay
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA ÖVMEK GİBİ OLMASIN AMA YEĞENİM BAKIRKÖYDEKİLERİ BİLE DİZE GETİRİR kahkaha

DELİLERİN EFENDİSİgülücük

sağol amcacığım sitedeki ikinci akrabam o benim gülücük
ya herkes deli diyo Kizgin
40 kere derseniz tırlatacam gerçekten heagülücük
kaldı 30 kişinin demesi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.