gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iidir hoştur
sağol rufum yauw
uzun uzun yorum yapmana gerek yoktu

oku oku bitmiyo biri özet yapsın bunu bana 

sağol tatlım sen benden yaşça büyükmüşsün yeni öğrendim yauw
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy qbra kanka biz yersiz yurtsuz kaldık sen kendine meqan yapmışın :Dçok ii biridir saolsun sitede çok güzel karşıladı beni kardeşim gibi severim kankamı
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kübiş deli doludur ama sevecendir nette tanıdım kendini ama severim keretayıher ne kadar başımın belası olsada o tatlılarından oluyor biraz
bu başlığı açıyım diye başımın etini yedi buyur açıtım gözün aydın olsun![]()
tatlım benim seviyorum kız seni öptüm seni zır delim benim
bana deli diyen kişiden söz etmek istiyorum senınle bakırköyde aynı koğuşu paylaştık reyocum unutma
ben de seni çok seviyorum sana çok takılıyorum başını biraz şişiriyorum özllkle msn de ama affet canikom sevdiğimden valla
bi de benim çoğu yaramazlklarımın üstesinden sen geliyosunemeğin büyük cicim
ya nette tanıdım diyosunda reyo ya hani buluşacaktık sitedekilerle öss den snra noldu o iş yattımı bea
hms son olarak ya nıye herkese başlığımı aç dediğimi söyleyıp bni rencide edıyosun
karizmamı sıfırladın reyocum yauw

İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA ÖVMEK GİBİ OLMASIN AMA YEĞENİM BAKIRKÖYDEKİLERİ BİLE DİZE GETİRİR
DELİLERİN EFENDİSİ

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.