You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

>295457<
Cvp: RE: QBRA
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet öyle olacak inşallh konya selçukk bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Smilegülücük

selçukta kapısını açmış bekliyo seni zatenTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: QBRA
he ya o puanla bana 'KÜBRA NOLUR BZM OKULA GEL' diye yalvarırlar bilee gülücük
saol resulü sever tşk :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şımarık veledin tekigülücük

oo eko abi aypma yauw sen dem mii britüs gülücük
halbuki ben senin için sitenin süpermeni yazmıştım öle olsun hıh gülücük

şaka yauw sen çok iyisin tşk eko abim Allah beyzayla tamamını erdirrir inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2008, Saat:10:40 PM, Düzenleyen: Qbra.
Profesör
gülücük yok yok iyi bi kızsın inş. üniversite sınavında da başarılı bi sonuç alır güzel bi yer kzazanırsın. maşallah çok hareketlisin bi durduğun yerde durmuyosun hegülücük amin saol bu arada
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük yok yok iyi bi kızsın inş. üniversite sınavında da başarılı bi sonuç alır güzel bi yer kzazanırsın. maşallah çok hareketlisin bi durduğun yerde durmuyosun hegülücük amin saol bu arada

sen dedesinya yetişemiyosun tabii hızına kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
hiç de bilem reyocum eko abimle aramı bozmaya çalışma canıkom hıh gülücük

tşk eko abi yauw bu admınler modlar hep bana deli diyo delirecem sonundaSmilegülücük
ay evet inşallah üni de konya selçuk olurr çok istıyorumm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: QBRA
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevdim keratayı karizm

paçi madem beğendin niye kusuyosun beagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.