sana sana ders olcak.....ya gecenın b yarısna kdr uykun nıe gelıooo alla alla...bugunun işini yarına bırakmıcam abı ok
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitenin host makinesindeki bi sorun yüzünden db kayıtları silindi.Son yedeğide 28 temmuzda almıştık o yüzden 2 hafta geriye gittiktam gece kayıt alıcaktım ki uykum geldi sabah alırım dedim sabaha güm sağlık olsun bişey olmaz
28 temmuzdan sonra üye olan arkadaşların yeniden üye olmaları gerekmekedir.Tekrardan özür dileriz birdaha böyle bi aksaklık olmucak inşallah.Forumun bütün ayarları da yeniden düzeltilmiştir.
bende diyorum forumda bir anormallik var ama hayirlsi

farkındayımm sinirden saçmalıorum ama oofffoofff yaaa
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize torpil yok mu süper mod fln olsak :D

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.