You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
RE: ÖNEMLE DUYURULUR
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bişey dicem msjlarımız daha geri gelmıcek yanii anaaaaaa elcağızlarıma yazıkgülücük
en fazla da yiğit e acıdım be çocuk o kadar başlk açmştı hepsi pufs gülücük
ehuheugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: ÖNEMLE DUYURULUR
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bişey dicem msjlarımız daha geri gelmıcek yanii anaaaaaa elcağızlarıma yazıkgülücük
en fazla da yiğit e acıdım be çocuk o kadar başlk açmştı hepsi pufs gülücük
ehuheugülücük

diyorum ya ekrem dün akşam kopyaladıysa siteyi geldiğinde düzelir yoksa baştan yazcaz onca şeyi sinirsinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
eğer eko abi böle bişeyın olucağını bilseydi kopyalardıSad
inşallah kopyalamıştır yanigülücük
gitti yıldızcıklarım beagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kopyalamamış :kızgın:
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
yaa su hale bak msj sayım ne kdr az yaSad
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitenin host makinesindeki bi sorun yüzünden db kayıtları silindi.Son yedeğide 28 temmuzda almıştık o yüzden 2 hafta geriye gittikgülücük tam gece kayıt alıcaktım ki uykum geldi sabah alırım dedim sabaha güm sağlık olsun bişey olmazgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ya karmalarımda gıtmısKizgin
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: ÖNEMLE DUYURULUR
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitenin host makinesindeki bi sorun yüzünden db kayıtları silindi.Son yedeğide 28 temmuzda almıştık o yüzden 2 hafta geriye gittikgülücük tam gece kayıt alıcaktım ki uykum geldi sabah alırım dedim sabaha güm sağlık olsun bişey olmazgülücük

saglık olsunsopasinirban

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya 28-07-2008 tarihine döndü site ondan sonra yapılan üyelikler atılan mesajlar açılan konuların kaydı silnidi ama 2 haftayla bişey olmaz ama bundan sonra haftada 1 veya 2 kere yedek alıcam bu bize ders olsungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.