You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

....Envarül-Âşîkîn....
RE: ÖNEMLE DUYURULUR
pardon bıze ders olsunS:

sana sana ders olcak.....ya gecenın b yarısna kdr uykun nıe gelıooo alla alla...bugunun işini yarına bırakmıcam abı okTongue
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: ÖNEMLE DUYURULUR
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitenin host makinesindeki bi sorun yüzünden db kayıtları silindi.Son yedeğide 28 temmuzda almıştık o yüzden 2 hafta geriye gittikgülücük tam gece kayıt alıcaktım ki uykum geldi sabah alırım dedim sabaha güm sağlık olsun bişey olmazgülücük

tmm eko abi yenıden açarız bz de başlkları bncede canımız saolsunWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2008, Saat:06:54 PM, Düzenleyen: Qbra.
Profesör
RE: ÖNEMLE DUYURULUR
Bu sorun için hepinizden özür dileriz.fakat sunucu firmamız da yedek alıyordu daha önce fakat artık yedek almıyolarmış o yüzden çok sık yedek almıyorduk.Bundan sonra haftada en az 1 veya 2 kere yedek alıcaz sitemizi.Sadece 28 temmuzdan sonraki mesajlar ve üyeler gitti yani 15 günlük bi kayıt eksikliği bu kadarla kurtarmak yine de bizim için iyigülücük 28 temmuzdan sonra üye olan arkadaşların yeniden üye olmaları gerekmekedir.Tekrardan özür dileriz birdaha böyle bi aksaklık olmucak inşallah.Forumun bütün ayarları da yeniden düzeltilmiştir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: ÖNEMLE DUYURULUR
olur tabi böyle şeyler sağlık olsunda abiler ablalar ben dün çaylak olmuştum yalan oldu yaaa bi torpil geçme gibi bişiler yapma ihtimali varmı acabaa kahkahakahkaha farkındayımm sinirden saçmalıorum ama oofffoofff yaaasinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize torpil yok mu süper mod fln olsak :D

aa coq bılmıişşşşsinirsopasinir

eko abı yaw bn hanı torpıllıdım bnı en üst kademee ucursanarosegulrosegulkahkaha
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize torpil yok mu süper mod fln olsak :D

Terbiyesuuuzzzzzzzzzzzkahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.