You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Üye
RE: Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?
Hem ne dedim ? Kuran kendine HU demez. Kendini 3.tekil şahıs ile anmaz. Yukarıda örneği de var işte.
Yunus 37
37. Vemâ kâne hâżâ-lkur-ânu

Kadr suresinde HU ile anılıyor El-kitab. Oysa Kuran kendine HU demez hiçbir zaman. Yahu tek başına bu bile delildir kardeşim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Neyse tartışmak anlamsızlaştı. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna demek lazım belkide. Siz ayete inanmaya korkuyorsunuz benim size sözüm boş gelir tabi.

Benden bu kadar. Allah hepimize doğru olanı nasip etsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
uğraştığınız şeyin anlamsız olduğunu söylüyorum. duanıza cümlemiz için amin diyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2013, Saat:08:36 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Üye
Kurcalamayalım yanlışıyla inanalım yani. Kim Allahın kelimelerini değiştiriyorsa inanalım aman aklımızı kullanmayalım. Valla moralim bozuldu. Pes valla. Din afyondur diyen doğru demiş. Hoşçakalın
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
[Hatalı mesaj]
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-01-2013, Saat:05:20 AM, Düzenleyen: Ömer Mus'ab.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.