You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Forumun Uykucu Ninesi
RE: Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?
tamam işte biz hatalı biliyoruz madem doğrusunu söyle?
neden lafı dolandırıyosun ki?
kadir gecesinde inmiştir dedim mealimi yazdım.
ne zaman indiğini sende yaz madem.
ha yok öyle bi gün diyorsan
o zaman kuran nasıl geldi?
bu sana son cevabım olacak.
çünkü sen ne dediğini bilmiyorsun.
ve sana verilen her cevap seni daha çok saçmalatıyor!
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kadir gecesi hakkındaki mealin DOĞRUSU(!) nu getirebilir misiniz? hadis konusu bu forumda hayli tartışıldı hadisleri dikkate almayan biri ile zaten aynı şeyi din olarak kabul etmediğimiz açık, kuranda Rasule itaat hakkında onca ayeti daha iyi bilirsiniz, ama yok onlar da mı yanlış meal?!
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2013, Saat:07:32 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Forumun Uykucu Ninesi

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gittiğiniz yol sadece kelimeler üzerinde zorlamalar yapmak, tevilcilerin yaptığı sizinkinden daha samimi ve daha doğruya yakın.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2013, Saat:07:45 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Üye
Bu arada siz benim soruma neden cevap vermiyorsunuz ? Ben hepinize tek tek yanıt verdim.

Sıra size ne zaman gelecek arkadaşlar ?

Size delilde getirdim.
2 tane açık ayet ile kesin olarak bir kanıt sunmadım mı ?
Kendimden mi söyledim ? Allah'ın ayetini alıp, numarası ile vermedim mi ? Hadi ben yanlış yazdım. Gidin siz doğrusuna bakın !

Ama şu cevabımı verin lütfen. Hep ben cevap yazmayım. Soru sorma lüksü birazda bana geçsin yazıktır ya
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
El kitap hangi kitap Kuran değilse?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
verdiğin cevab "Kuran değil Kitap" dan fazla bir şey değil. Bu kitap neyin nesi peki, bunun hakkındaki görüşünüz nedir? Benim delilim yukarıda getirdiğim gibi sünnetten olacak, zira Kuranın tefsirinde 2. kaynak sünnettir. ki bu yol da bizi(ehli sünneti) kurandan uzak tutmaz sadece sizin kuran algınız ile bizimki farklı şeylerdir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.