You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

Administrator
RE: İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)
arkadaş israilin ne olduğu açık ve nettir.. görünen köy klavuz istemez..Atasözlerinide dikkate alalım demi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
övürmusun dövüyormusun muallak yazıyorsun anlamıyorum.israil kendini düşünen bir toplum bu kadar yazmaya bile değmez
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
yahudilerle ile ilgili demiyorum ben İSRAİL ile ilgili diyorum!bunlarun politikası ve hayvansı davranışlarını diyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allah 70 yerde onlardan onlar gibi olmayalım diye bahsetmiş ama biz bunu anlamıyoruz ve işe onların en pis yönünden başlıyoruz kitabın bir kısmına inanmak bir kısmına inanmamak.. allah bizi korusun!

onlar tabi ki cihada çıktılar sayın allame, başka neye çıkacaklardı? illa silahlanmaları şart değil, silahsız da cihad olur.neden israil aracılığıyla gönderilsin ki yardımlar ? zillet değl mi ? gazze israilin bişeyi olmaz niye israilden izin alınsın ki ? söyledikleirniz diplomatik olarak doğru göürnüyor ama müslümanca bulmuyorum, islamın onuruna yakıştıramıyorum..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
içimizdeki Yahudileri temizleyelim yok şu kadar namaz kılan var bu kadar kılmayan...bu israilin masum olduğu yada mühahale edilmeyeceği hakkında konuşulmayacağı anlamına gelmez..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Doğru. o manaya gelmez. Zaten ben bunlar konuşulmaz ya da israil kötülenmemelidir diye bir şey demedim. kıyaslama yaptım ve bazı gözlemlerde bulundum.
Ama herkes işine geldiği gibi anlıyor o ayrı mesele. gülücük
ikiye bir olmuyo böyle. üstekine yazarken altakinden darbe alıyoz. bak din kardeşiyiz etmeyin zulümdür. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.