You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)
İyi o zaman bakın ne güzel anlaşıyoruz. Gelin İzmir'i fethedelim Kudüsten önce. Kudüs te 3 milyon izmir de 3 milyon. en azından daha yakın. ve daha fazla günahkar var. Hem izmir'in ismi "gavur İzmir". Kudüs'ün Yahudilerdeki ismi Jerusalem yani selam kendi yani "islam kenti". Biz de zaten kısaca Kudüs diyoruz. Bi kere duruşu bile bi değişik. gülücük kendinizi ikna etmek için bilmeyenler netten "gavur izmir" yazıp nedenini görebilir. Bakın vatan toprağıdır ama islam askeri daha fethedememiş.
Kudüs nere abi ben daha izmir'i kurtaramamışım. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-06-2010, Saat:07:26 PM, Düzenleyen: sühim.
Profesör
izmirdeyseniz siz orayı feth edin, konyada da gençler uyuşturucu-içki zina batağına saplanmış durumda Wink herkes kapısının önünü süpürsün ama yeri gelince meydanı da terketmemek lazım.ama boş laflarla değil ciddi bir şekilde ve bedel ödeyerek....
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şimdi yazılarınızdan şunu anladım yardım gemisi İsrailden izin alıp o şekilde hareket edecek öyle mi?O zaman soruyorum Filistin topraklarını işgal eden kendi toprakları olmayıp buraya kendisininmiş gibi çöken İsrail kimden izin aldı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
sükütun tavsiyesine uyup düşündüm.
televizyonda şehitlerden birinin cenazesini gördüm. bu ne demek,e hadi buyrun. çok şey yazdınız.
Kırkı çıkmamış yazmadınız. gülücük
Olmadı böyle.
Yetkiliye söyleyeceğim ve bu sayfayı görünmez yapacak. bizler de 40 gün sonra devam ederiz. o zamana kadar neler olacaksa artık bu konuda farklı görüşümü seslendirmeyeceğim.
nihayetinde bizler ne düşünürsek düşünelim müslümanlar olarak dışarıya karşı tek ses olmak durumumuz var.
ne zamana kadar.
40 gün sonra. eğer burdaki hrkes burda olur ve devam edebilirsek, nasipse.
inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
40 ları dolsun inşallah burdan devam ederiz.
görüşlerim bugüne has değil. bugünü ilgilendiren de var ama esas olarak genelde israillileri tartıştığımız için, gündem sıcak değilken tartışmakta fayda var.
kardeşlerimiz hassas davranıyor, haklı olarak. din kardeşlerimiz zulüm görmektedir ve yardım sırasında ölenlerin cenazeleri filan var. bu başlık şimdi şu anda şık görünmüyor. gizli olsun. sonra devam edeceğiz inşallah.
son cümlelerimize yanıtlar vererek başlarız yine. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah 40 gün sonrada 40 sene sonrada unutturmasın bu acıları bize ki
bir müslüman olarak aynı hataları tekrar tekrar yapmayalım...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.