You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)
Forumda yazmaktan yoruldum arkadaşlar. Bööö
Kendime bir iki gün istirahat veriyorum.
Sadece forum işlerinden değil başka daha derin fikri olaylar için de izin verdim kendime. Yoruldum gerçekten. cihatçılar yahudiler resulullahın nesebi derken bu kadar konu başımı ağrıtmaya başladı.
Sizin de bildiğiniz gibi kuranı kerim'de farklı konulara art arta girişin yan etkisi olmaktadır. Ben ordan burdan bulup kopyala yapıştır yaparak işin içinden çıkmıyorum gerçekten araştırıp kafa patlatıyorum. Bu işileri Bilenler bilir. Biraz daha üstelersem iyice şaftı kaydırabilirim. icon
İyi ki yazıyı inşallah ile bitirmişim. Yaw biliyom ben bu işi he. övünme amacıyla söylemiyorum da, durup bakıyorum iyi ki akşam devam ederiz dememişim de inşallah devam ederiz demişim.
neyse.
o arada şey yaparsanız memnun olurum. sorular yorucu olmazsa ve konunun özüne ve amacına ziyade, böyle ne biliyim konunun içinden olursa daha iyi olur. Yoksa ben de dağılıyorum. bu da bi bünye sonuçta.
gülücük
şimdilik bir iki günlüğüne (belki saatliğine belki haftalığına belki dakikalığına) doğrusunu Allah bilir.
inşallah yakın zamanda dönebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.