You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilikte imanlı eş

Evlilikte imanlı eş

Profesör
RE: Evlilikte imanlı eş
jumper beyin yıkanması iyi bir şey değil mi?
beyin kirli mi kalsıngülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
birde beyinsizler var.Allah bizi beyinsiz olmaktan korusun.
"Doğrusu şu: Bizim beyinsizlerimiz, Allah'a karşı 'bir sürü saçma şeyler' söylemişler.(Cin suresi 4)
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
jumper100 beni çok şaşirttin açikcasi. Cemaat meselesi benim kanimca insanlarin ayni amaç altinda bir araya toplanmasidir. Buradaki amaç din adina hizmet etmek ve dini insanlara yaymak. İnsanlar bir Fatiha suresini dahi bilmezken namaz nedir peygamber nedir bilmezken din hizmetinde bulunan kişiler bizim gözümüzü açti. Benim hiç bir cemaate herhangi bir bağliliğim yok. Benim tek yapmiş olduğum şey gidip dinlemek oldu. Eğer biz bir müslümansak dayanişma içinde olmaliyiz. Nasil ki ateistler bir araya toplanip bizim dinimizi karaliyorlar bizde bir araya gelip savunucu olmaliyiz. şuan senin bulunduğun forum bile bence bir cemaat.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Arkadaşlar benim bildiğim din allah ile kul arasında olur. Madem cemaatler dine hizmet ediyor neden hiç bir cemaat birbirine benzemiyor? Neden çoğu birbirini sevmiyor. Neden hepsini kuralı kaidesi farklı? Yani siz mi çok iyi niyetlisiniz benim mi içim fesatgülücük cemaatler çağa ayak uydurup holdingleşti, hepsinin yatırımları var. Hepsinin mali kaynakları var. Arkadaş adamın bankası var bankasıgülücük alooo uyuma. Ne holdingi diyenler. Uyanın uyanın. Banka, televizyon, gazete, haber ajansı, gazete, inşaat şirketleri ne bunlar? Dua ve allahın hikmeti ile mi yönetiliyor bunlar? Ya siyasete etkileri? Ya devletteki işleri? Bunlar para para para, güç güç güç? Uyanın a dostlar gülücük eviniz yanıyor siz uyuyosunuzgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.