You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilikte imanlı eş

Evlilikte imanlı eş

Profesör
RE: Evlilikte imanlı eş
Allah razı olsun.
İnsan evleneceği insanın imanını nereden bilecek ki? İmanölçer makinesi yok ki?
evet imanı bilemeyiz ama şunu söyle düşünebiliriz 'sen imanlı ol ki imanlı gelip seni bulsun...'
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2014, Saat:02:09 PM, Düzenleyen: Zehan.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Tencere- kapak olayı olduğunu düşünmüyorum..Nice güzel yürekli insanlar var çocuğunun hatrına beş para etmez insanlara tahammül etmek durumunda kalıyorlar..İnsan her zaman layığını bulamayabilir..Dört dörtlük bir insan, bunun tam aksi birisi ile evlenmek durumunda kalabilir..Buda onun imtihanı olur..Yukarıdaki bir kaç yorum açıkçası beni şaşırttı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2014, Saat:03:48 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Az Bile Duymuşsun Noyan...Hiç Kimse Dört Dörtlük Olamaz. Tabiki..Evine Geç Dönen Kahrina Mecbur Katlanilan Sarhoş Kocalar Var. Kimseye Faydası Olmayan Kendi Halinde Sorumsuz Kocalarda Var.Geçimsiz Sorun Cikarmada Uzman Pimpirikli Kadınlarda Var.HoşGÖRÜLÜ Muhabbet Çerçevesi İçinde İyi Huylu Eslerde Var..Rabbim Herkese İmanlı İyi Huylu Eş Nasip Etsin ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
misal ben bi kızla evleniyodum. sonra kız bendeki değişimi fark etti. sen imansız dinsiz birisin seninle evlenmiyorum dedi. ben de git o zaman dedim. gitti.

kız zaten cemaat evinde kalmaya başlamış , sonra kapanmış, bank asyaya filan girmiş. beynini yıkamışlar anlayacağın.

sevnindim ben de . ne işim olur böyle biriyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
İyi olmuş kız açısından da, bu kadar fikir ayrılığı evlilikte olmamalı.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.